Star Hammer: The Vanguard Prophecy (PC/MAC) DIGITÁLIS

Star Hammer: The Vanguard Prophecy (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Star Hammer: The Vanguard Prophecy (PC/MAC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Star Hammer: The Vanguard Prophecy (PC/MAC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Star Hammer: The Vanguard Prophecy (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 22. században elhagytuk a haldokló Földet, hogy a kevés szerencsés egy új bolygón telepedjen le, amelyet Novusnak hívtunk. Idővel megtanultuk, hogy a határvidékek kolóniáin az élet se nem virágzó, se nem békés. Első találkozásunk a nautilid fajjal ellenségeskedéssel és félreértésekkel kezdődött, és áldozatokkal zárult. Tizennégy évvel később vezetõinket lekötik a politikai csatározások, és képtelenek felismerni a ránk leselkedő - külső és belső - veszélyeket...


A Star Hammer: The Vanguard Prophecy a 3D-s, taktikai űrcsaták játéka. Vegyél részt a Második Kapcsolatháborúban az elágazó történettel és több mint 60 küldetéssel rendelkező kampányban, vagy hozd létre saját szcenárióidat a skirmish módban.

Add ki a parancsaidat, és tekintsd meg az eredményt robbanékony, bármikor megállítható valós időben. Szabd testre a legénységed képességeit és támadóhajóid arzenálját, miközben flottád nő a parancsnokságod alatt. Használd ki az ellenség gyengeségeit a kiváló pozícionálással és az oldalirányú manőverekkel, hogy pusztító károkat okozz.

Parancsolj a támadó hajók hat osztályának. Hajts végre precíziós támadásokat a Swordfish vadászokkal, vagy irányítsd a küzdelmet a hatalmas Kraken Dreadnought hídjáról. Módosítsd a taktikát, ahogy beveted a kábítófegyverekkel, irányított rakétákkal, pilóta nélküli harci drónokkal, és egyfókuszú DEW sugarakkal felszerelt erősítéseket. 

A nautilid fenyegetés ugyanolyan változatos, mint számtalan, és soha nem fogja letenni a fegyvert. Használd az eszedet, hogy legyőzd a zavaró mezőket, a bio-rakétákat, és a közelségi aknák jelentette veszélyeket. És a parancsaid elleni támadások nem mindegyike érkezik kívülről. Emeld meg a fő csatahajóid pajzsait, hogy pusztító küzdelemben vegyenek részt a magukat Remnant-nak nevező renegát katonai összeesküvők ellen.

Betartod a katonai utasítási láncot, és megerősíted Novus védelmét, vagy egyedül támadsz ellenségeidre?
 

 

 

© 2015 Slitherine Ltd. All Rights Reserved. Slitherine Ltd., and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Black Lab Games & Slitherine Ltd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére