Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS

Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A SPACE RANGERS: QUEST egy új, szöveges kalandjáték a Space Rangers világában, egy csipetnyi nosztalgiával. Mentsd meg a Koalíciót az új fenyegetéstől!

 

Válassz egy űrhajót, és indulj a kalandra! Feladatod, hogy felderítsd, honnan ered a fenyegetés, és megvédd a szerves életet. De ne számíts hírnévre és dicsőségre - a felderítők élete csupa veszély. A pénzt nehezen szerzed meg, mocskos - néha illegális - melókkal. De ha sikerül megszerezned az űrtérképeket, a lehetőségekkel teli univerzum vár. Intelligens és túlzottan értelmes fajok, csaták űrkalózok ellen, hologramok és hallucinációk, valamint harci robotok várnak! Soha ne mondd, hogy soha, és légy résen.

 

Jellemzők:

  • KLASSZIKUS SZÖVEGES KÜLDETÉSEK. Egy klasszikus szi-fi történet, mind formájában, mind tartalmában. Könnyed és humoros.
  • ZSENIÁLIS REJTVÉNYEK. Egy űrfelderítő legyen okos és intuitív, hogy a nehéz helyzetekből is megtalálja a kiutat. Több tucatnyi megismételhetetlen helyzet - a csatától a különösen nehezen megfejthető rejtvényekig.
  • ŰRCSATÁK. Eléggé buta dolog a dokkot fegyverek nélkül elhagyni - bár nem valószínű, hogy óriási űrszörnyek támadnak rád, de a mindegyik rendszerben megtalálható számtalan kalóz határozottan veszélyes. Üzemkészek a pajzsok?
  • SZEREPJÁTÉK. A feladatok elvégzésével nem csak pénzhez jutsz, amelyből üzemanyagot vásárolhatsz, vagy megjavíthatod hajódat, de számos fejlesztést is elvégezhetsz. Költs el mindent, vagy tartalékolj a jövőre - ez itt a kérdés. Használd okosan a forrásaidat!
  • VÉLETLENSZERŰ ESEMÉNYEK. Minden egyes rendszer egy új ismerőst jelent, de nehéz megjósolni, hogy mit hoz.
  • ISMERETLEN FORDULATOK és a jól ismert események fura csavarjai. A figyelmes felderítő sokkal többet megtudhat, mint amennyi a galaktikus hírekben szerepel.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére