Slice, Dice & Rice (PC) DIGITÁLIS

Slice, Dice & Rice (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.699 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +27 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Slice, Dice & Rice (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Slice Dice & Rice egy indie verekedős játék, amelyben nincsenek életerő-csíkok. A Bushido Blade által ihletett játék alapötlete az, hogy megtaláld azt a pillanatot, amikor az ellenség védelme lankad, és egyetlen, tisztán bevitt találattal véget vess a menetnek. Elmúlt az unalmas találati pontok ideje - minden karcolás lassítja a mozgásodat, minden sérülés pedig végzetes lehet

 

Játékmenet

Az volt a célunk, hogy egy mindenki számára hozzáférhető verekedős jétékot készítsünk. Az intuitív alapképességek készlete lehetővé tette számunkra, hogy szükségtelenné váljon az irányítás és a mozgáslisták bemagolása, miközben megmarad a komplexitás. A mozdulatok megszakíthatóak, ha a támadást csak színlelni akarod, a találatokat pedig el lehet hárítani, ki lehet térni előlük, de akár a két fegyver is összecsaphat. Az eredmény egy, a gondolkodásra nagy hangsúlyt fektető játékmenet, amely imitálja a valódi szamuráj párbajokat.

 

Szereplők és pályák

Válassz nyolc - saját történettel és harcstílussal rendekező - harcos közül. A szereplők garantálják a változatos játékmenetet: a karakterkínálat a villámgyors, a csaták során csak az ökleit használó szerzetestől, egészen a hatalmas kardot lóbáló, a gyorsaság és mozgékonyság hiányát állóképességgel kompenzáló, izmos hölgyig terjed.

 

A harcok helyszíne a japán alvilág alternatív változata, hat egyedi pályával, és kézzel rajzolt textúrákkal.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére