Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)

Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.220 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
Használatához szükséges a Sid Meier's Civilization V alapjáték Steam változatának megléte. 

A Sid Meier's Civilization® V: Brave New World a nagysikerű, a 2010-es Év PC Játéka díjat elnyerő Civilization V második kiegészítője. Ez az új expanzió további mélységet ad a játéknak, illetve az újrajátszhatóságot is növeli a nemzetközi kereskedelem bevezetése, valamint a kultúrára és diplomáciára fektetett hangsúly révén. 
A világra gyakorolt befolyásodat Nagy Művek létrehozása, néped számára egy ideológia kiválasztása vagy a Világkongresszusban nemzetközi határozatok előterjesztése is befolyásolja. Ahogy haladsz a történelmi korokon át, létfontosságú döntéseket hozol, melyek hatással lesznek a más civilizációkhoz fűződő viszonyaidra.

A Sid Meier's Civilization V: Brave New World emellett kilenc új civilizációval, nyolc új csodával, két új szcenárióval, négy új játék rendszerrel és több tucatnyi új egységgel, épülettel és fejlesztéssel gazdagítja a civilizációépítés - melynek célja a világ legerősebb birodalmának megalkotása - eszközeinek tárházát.

Jellemzők:
 • Új kulturális győzelem: Terjeszd el kultúrádat szerte a világon és uralkodj más kultúrák felett. Hagyd, hogy a nagy művészek, írók és zenészek birodalmad olyan kulcsfontosságú épületeiben, mint a múzeumok, operaházak vagy a Nagy Könyvtár bontakoztassák ki tehetségüket ,és mesterművekkel ajándékozzanak meg. Vizsgáld meg ókori városok romjait és csaták helyszíneit és régészeiddel, és tárj fel felbecsülhetetlen értékű műtárgyakat. Legyél az első, a többi civilizációban többségi befolyással bíró civilizáció, és - a világ irigysége mellett - vívd ki a Kulturális Győzelmet.
 • Új politikák és ideológiák: Lépj be az iparosodás korába, és válassz ideológiát embereid számára: Szabadság, Rend, vagy Autokrácia. Minden ideológia hozzáférést biztosít egyre erősebb képességekhez, és egyedi módokon segíti a győzelmi feltételek teljesülését. Döntéseid örökre - vagyis a játék végéig - hatással lesznek kapcsolatodra a többi civilizációval.
 • Világkongresszus: A diplomácia fontossága megnőtt, a városállamok szövetségei pedig fontosabbak, mint valaha. Változtasd meg a diplomácia tájképét az új Világkongresszus révén, mely olyan kritikus kérdésekben szavazhat, mint a latorállamokkal szembeni kereskedelmi szankciók, az erőforrások használatának korlátozása, a Világjátékok rendezési jogának odaítélése városoknak, vagy az atomfegyverek használata. A játékot megváltoztató határozatok, szavazatvásárlás, intrikák és az újonnan bevezetett Diplomáciai Győzelem garantálja, a dinamikus és izgalmas végjátékot.
 • Nemzetközi kereskedelmi útvonalak: Építsd ki városaidat a tengeri és szárazföldi nemzetközi kereskedelem csomópontjaivá, melyek hatalmas gazdagságot és jólétet biztosítanak népednek, miközben segítenek kiterjeszteni vallási, kulturális és tudományos befolyásodat. Kereskedelmi útvonalaid száma nő a gazdaság és a technológia fejlődésével, a csodák megalkotásával, civilizációd egyedi képességeinek függvényében. Közelebbi városokat kapcsolsz össze - biztonságosabb útvonalon, kisebb nyereséggel - vagy hosszabb, kockázatosabb útvonalakat választasz a nagyobb profit reményében? Esetleg útvonalaiddal a belkereskedelmet szolgálod, hogy a létfontosságú élelmiszereket és termékeket eljuttasd birodalmad távoli szegleteibe?
 • Új civilizációk, egységek és épületek: Kilenc új, egyedi vonásokkal, egységekkel és épületekkel rendelkező vezető és civilizációjuk kerül bemutatásra, köztük III. Kázmér és Lengyelország.
 • Új csodák: Ez a kiegészítő nyolc további csodát mutat be, melyek között megtalálható a Parthenón, a Broadway, a Globe Színház, és az Uffizi Képtár.
 • Két új szcenárió:
  - Amerikai Polgárháború (American Civil War): Vegyél részt az „államok közötti háborúban" az Unió vagy a Konföderáció oldalán, a kritikus keleti hadszíntéren, a két főváros - Richmond és Washington között.
  - Hajsza Afrikáért (Scramble for Africa): A világ nagy gyarmatosító hatalmai megkezdik a versenyfutást a Fekete Kontinens felfedezéséért, hogy befolyásukat kiterjesszék a földrész belső területeire is. Keresd meg a természeti csodákat Afrika szívében, miközben felfedezed a minden egyes alkalommal dinamikusan generált földrészt.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows® XP SP3/ Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.0 GHz
Memória: 2GB RAM
Videókártya:256 MB ATI HD2600 XT vagy jobb, 256 MB nVidia 7900 GS vagy jobb, vagy Core i3 vagy jobb integrált grafikus kártyák
DirectX®: DirectX® 9.0c
Merevlemez: 8 GB szabad terület
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Megjegyzés: Az Ultrabook™ eszköz érintőképernyőjére optimalizálva
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Processzor: 1.8 GHz Quad Core CPU
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: 512 MB ATI 4800 series vagy jobb, 512 MB nVidia 9800 series vagy jobb
DirectX®: DirectX® 11
Merevlemez: 8 GB szabad terület
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Megjegyzés: Az Ultrabook™ eszköz érintőképernyőjére optimalizálva

KÉPGALÉRIA:

Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)
 
Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)
 
Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)
 
Sid Meier's Civilization V Brave New World PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére