Sid Meiers Civilization IV The Complete Edition PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sid Meiers Civilization IV The Complete Edition PC (digitális kód)

Sid Meiers Civilization IV The Complete Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.140 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +62 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sid Meiers Civilization IV The Complete Edition PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Sid Meier's Civilization IV a tökéletes stratégiai játék, amely lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy választott népüket az emberiség hajnalától az űrkorszakba vezessék, és a világ által valaha ismert legnagyobb uralkodóvá váljanak. A Civilization IV: The Complete Edition ezt a díjnyertes élményt emeli új szintre a Civilization IV, a csatákat középpontba helyező Warlords kiegészítő, valamint az epikus Beyond the Sword kiegészítő kombinálásával, amelyeket most egy csomagban szerezhetsz meg.
 

  • Sid Meier's Civilization IV - Játssz a történelem legnagyobb uralkodóinak egyikeként, miközben erővel, diplomáciával, stratégiák kidolgozással és felfedezéssel törsz a világuralomra. Az emberiség teljes történelme a kézügyedben van ebben a játékban, amely a kritikusok által minden idők egyik legmagasabbra értékelt játéka.
  • Civilization IV: Warlords (Kiegészítő) - A játékosok újabb lehetőségeket kapnak, hogy a katonai erő – például a pusztító Hadúr egység - bevetésével győzedelmeskedjenek. Emellett hat új civilizáció, tíz új uralkodó, és nyolc új szcenárió közül választhatnak.
  • Civilization IV: Beyond The Sword (Kiegészítő) - A valaha készült legnagyobb Civ kiegészítőcsomag: 10 további civilizáció, 16 új uralkodó, 11 lenyűgöző szcenárió, és még sok más vár. Több mint másfél millió eladott példánnyal a Civilization IV vitathatatlanul a PC stratégiai játékok egyik nehézsúlyú versenyzője. A Civilization IV teljes kiadása egy kihagyhatatlan ajánlat mindenkinek, aki szereti a stratégiai játékokat.

minimális rendszerkövetelmény:

Windows 2000/XP, 1.2 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor vagy egyenértékű, 256 MB RAM, 64 MB-os videokártya Hardware T&L támogatással (GeForce 2 / Radeon 7500 vagy jobb) DirectX7 kompatibilis hangkártya, 1.7 GB szabad merevlemez-terület, DirectX9.0c (mellékelve)
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Windows 2000/XP, 1.8 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon processzor vagy egyenértékű/jobb, 512 MB RAM, 128 MB-os videokártya DirectX 8 támogatással (pixel és vertex shader), DirectX7 kompatibilis hangkártya, 1.7 GB szabad merevlemez-terület, DirectX9.0c (mellékelve)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére