Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalomcsomag használatához a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték szükséges.

Amennyiben rendelkezel a Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe kiadásával, NE vásárold meg ezt a DLC-t, mert ebben az esetben kétszer fizetnél érte.

 

 

VII. Dzsajavarman (Jayavarman VII) a khmer nép vezére, Dyah Gitarja pedig az indonéz uralkodó a Sid Meier’s Civilization VI-ban! Bár mindkét nép sokoldalú és egyedi, mindketten új kihívásokat hoznak a vallási játszmába. Indonézia erős, part menti civilizáció hatalmas, Jong-alapú flottával, a khmer birodalom pedig népes, folyó menti városokban virágzik. A két civilizáció az új, „Path to Nirvana” elnevezésű kampányban tűnik fel, amelynek során minél több követőt kell szerezned a vallásod számára egy egyedi, délkelet-ázsiai térképen.

 

Tartalmazza a khmer civilizációt VII. Dzsajavarman vezetésével, a Domrey egyedi egységet és a Prasat egyedi fejlesztést.

 • A civilizáció egyedi képessége: A „Grand Barays” képesség segítéségével a khmerek több élelmet nyernek a vízcsatornák közelébe telepített farmokról, a csatornák pedig hitet és kényelmet biztosítanak. 
 • A vezető egyedi képessége: Dzsajavarman „Monasteries of the King” képessége segítségével a khmerek szomszédos területet is megszerezhetnek, illetve élelmet és lakásokat is, ha a szent helyük folyóra épült. 
 • Különleges egység: A Domrey egy elefánt hátára szerelt dárdavető, amely erősebb, mint egy katapult, képes mozogni és lőni egy körön belül, és irányítási zónát (Zone of Control) sugároz. 
 • Különleges épület: A Prasat a Temple helyett elérhető, és „Relic Great Work” helyet biztosít. A misszionáriusok új tulajdonságot kapnak, ha vallásos csatában esnek el: ereklyét termelnek.


Tartalmazza továbbá az indonéz civilizációt Dyah Gitarja vezetése alatt, a Jong egyedi egységet és a Kampung egyedi fejlesztést:

 • A civilizáció egyedi képessége: A „Great Nusantara” képességgel a part menti mezők kisebb szomszédossági bónuszokat adnak Indonézia bizonyos kerületeiben, a szórakoztató központok pedig extra kényelmet adnak, ha egy nem tóparti, part menti mezővel szomszédosak.
 • A vezető egyedi képessége: Gitarja az „Exalted Goddess of the Three Worlds” képességgel rendelkezik, amivel bónusz hitet ad a part menti városoknak, valamint tengeri egységeket vásárolhat kedvezményesen, hitpontokért, illetve a vallásos egységek be- és kiszállással nem veszítenek lépést.
 • Különleges egység: Indonézia egyedi egysége a Jong, amely a fregattot váltja le. Gyorsabb, alakzatban extra harci erőt kap, és az alakzat minden egysége megkapja a mozgási sebességét. 
 • Különleges fejlesztés: A Kampung házakat, termelést és élelmet biztosít minden szomszédos halászhajónak, és további technológiai fejlesztésekkel bővíthető a későbbiek folyamán. 


Új „Path to Nirvana” kampány:

 • Az Indiai-óceán körüli országokban számos vallás és nép él. A mennyei erők téged választottak, hogy hozz fényességet a vidékre. Elég erős a hited a kihíváshoz? Ebben az 50 fordulós kampányban az a célod, hogy a te vallásodnak legyen a legtöbb követője, a legtöbb hite körönként, és a legtöbb külföldi város, ahol a te vallásodat követik.


Új csoda:

 • Angkor Wat: A világ legnagyobb vallási emlékműve visszatér a Civilizationbe! Ezt a templomot egy vízcsatorna mellé kell építeni, és hitet, valamint házakat és egy polgárt ad a tulajdonosa minden városának megépítéskor.


Új természeti csoda:

 • Ha Long Bay: Ez a lélegzetelállító szépségű öböl 2012-ben bekerült a világ hét új csodája közé. Élelmet, termelést és kultúrát ad, valamint jelentős harci bónuszt a tengeri egységeknek, ha a mezőjén tartózkodnak.


Új térkép:

 • Terjeszd birodalmadat Délkelet-Ázsiában az új térkép segítésével, True Start móddal és a véletlenszerű helyszín lehetőséggel.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2016 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére