Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Sid Meier's Civilization VI alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Sid Meier’s Civilization VI játékban John Curtin áll Ausztrália élére! Ausztrália olyan terepen fejlődik és virágzik, amelyen sokaknak esélye sem lenne – ebben az is segíti, hogy a tengerparti telepek maximális szálláshely értékekkel rendelkeznek. A kerületek hozama nő, ha vonzó területekre épülnek. John Curtin személye termelési bónuszt hoz, ha Ausztrália hadüzenetet kap, illetve felszabadított egy várost. A csomag az „Outback Tycoon” kampányt is tartalmazza. Hogyan szerzel vagyont? Arany után kutatsz, haszonállatokat tenyésztesz, vagy megpróbálod megőrizni a sziget természeti értékeit a jövő nemzedékei számára?

 

Benne az ausztrál civilizáció John Curtin vezetésével, a Digger nevű különleges egység, az egyedi Outback Station fejlesztés és egy új természeti csoda:

  • A civilizáció egyedi képessége: Ausztrália part menti városai szálláshelybónuszt kapnak. A legelők az egyedi „Culture Bomb” hatásnak köszönhetően elhódíthatják a környező mezőket más civilizációktól és városállamoktól. Az egyetemvárosok, kereskedelmi központok, megszentelt helyek és színházak hozama nő, ha vonzó területekre épülnek.
  • A vezető egyedi képessége: John Curtin egyedi képessége: „Citadel of Civilization.” Ausztrália termelési bónuszt kap a honvédő háborúk kezdetén és a városok felszabadításakor. 
  • Különleges egység: Ausztrália különleges egysége a Digger, amely harci bónuszokat kap, ha vízparton található szárazföldi mezőkön, illetve idegen területen küzd.
  • Különleges infrastruktúra: Az Outback Station mezőfejlesztés a céhhel együtt oldható fel, és a Steam Power, illetve a Rapid Deployment bónuszokkal látható el. Élelmiszert és termelési kapacitást biztosít, valamint élelmiszerbónuszt a környező legelőknek.

Új „Outback Tycoon” kampány:

  • Ebben a gazdasági fókuszú kampányban a négy gyarmati kormány egyikét irányítva fedezheted fel Ausztrália természeti csodáit és gondoskodhatsz a felvirágoztatásáról. 
  • Különleges egységekkel és egyedi effektusokkal, játékosok közti háborúskodás nélkül.
  • Legfeljebb 60 kör.

Új természeti csoda: Uluru

  • Ez a sivatagi csoda kulturális és hitbeli bónuszt ad a környező mezőkön.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2016 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére