Sid Meier's Civilization V PC (digitális kód)

Sid Meier's Civilization V (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Sid Meier's Civilization V (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sid Meier's Civilization V (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Sid Meier's Civilization V (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Sid Meier's Civilization V minden idők egyik legsikeresebb játéksorozatának, a díjnyertes Civilization stratégia-sorozatának ötödik része, melyet a híres „csak még egy kör” szindrómáról ismerhetnek a játékosok.

A Civilization V-ben a játékosok világuralomra törnek, miközben egy civilizációt vezetnek a születésétől az űrkorszakig: viselj hadat, folytass diplomáciát, fedezz fel új találmányokat, küzdj meg a történelem legnagyobb vezetőivel és építsd fel a valaha ismert legerősebb birodalmat.


Jellemzők:

  • Felhasználóbarát irányítás: az intuitív felhasználói felület megkönnyíti az új és régi játékosok dolgát.
  • Hihető világ: A Civilization V jóval több, mint egy egyszerű stratégia – a továbbfejlesztett grafika és az addiktív zene az új uralkodókat arra bátorítja, hogy magukhoz ragadják a hatalmat és egy erős birodalmat építsenek fel.
  • Hatalmas csaták: A harc még izgalmasabb és nagyobb kihívást jelent. : A birodalmak közti háborúk óriási területeken zajlanak.
  • Élő történelem: Hozz létre minden egyes játékban egy egyedi, epikus történetet. Válassz a 18 civilizáció közül, kövesd őket a kőkorszaktól az űrkorszakig, és építsd fel a világ legerősebb birodalmát.
  • Továbbfejlesztett diplomácia: tárgyalj a történelem legravaszabb uralkodóival, akiknek mindegyike saját világuralmi terveit dédelgeti.
  • Többjátékos módok: versenyezz játékosokkal a világ minden tájáról az interneten keresztül, játssz e-mailben, helyi hálózaton, vagy egy gépen a hot-seat módban – lehetőségeid szinte végtelenek.
  • Modolási lehetőségek: a figyelemre méltó szerkesztő eszközökkel a játékosok előtt a Civilization V módosításának korlátlan lehetőségei nyílnak meg.© 1991-2013 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All rights reserved. .. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc.. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc.. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.
A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére