Sid Meier's Civilization V Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings PC (digitális kód)

Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Sid Meier's Civilization V DLC Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings

A Denmark Civilization and Scenario Pack a dánok civilizációjával valamint egy új szcenárióval - 1066: Year of Viking Destiny (1066: A Viking sors éve) bővíti a Civilization V élményt. Urald a világot Kékfogú Haraldként, félelmetes berserkereiddel és síelő gyalogságoddal.

Az 1066-os évet írjuk, melyben az angol trón megüresedett. Bújj a négy vezér egyikének szerepébe és ragadd magadhoz a Brit-szigetek feletti hatalmat! A szcenárió különleges szabályai garantálják, hogy az egyetlen út a győzelemhez az erőszak ravasz alkalmazásán keresztül vezet. Be tudod fejezni az Ítéletenapi Könyvet és riválisaid előtt megszilárdítani jogos uralmadat? Használd a frakciók egyedi egységeit ebben a szcenárióban, szerezd meg a trónt és álld ki az idők próbáját!

Kékfogú Harald (i.sz. 920 – 986) közel harminc évig volt Dánia királya. Uralma alatt zászlaja alatt egyesítette Dánia és Norvégia grófjait, és népét megvédte a német és svéd inváziótól. Napjainkban Dánia igazságos és bölcs királyaként tekintenek rá.

 © 1991-2010 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére