Ship Simulator Extremes Collection (PC) DIGITÁLIS

Ship Simulator Extremes Collection (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.899 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +69 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Ship Simulator Extremes Collection (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Ship Simulator Extremes Collection a Ship Simulator játékok legteljesebb kiadása, amely az alapjáték mellett tartalmazza az összes DLC-t is. A gyűjtemény több száz órányi, valósághű tengeri szórakozát ígér, beleértve a kívül-belül részletesen és valósághűen lemodellezett hajók széles választékának irányítását.

A játék DLC-i között egyebek mellett a következőket találod: Ferry Pack, 5 híres komppal, melyek mindegyike különleges, komp-specifikus játékmenettel várja, hogy nélkülözhetetlen és megfizethető összeköttetést biztosíts a városok lakóinak. Egy további DLC-ben az MS Oceana-t, a gigantikus luxushajót vezetheted, amely méreteivel túltesz a Titanic-on is. Vedd át az irányítás e felett az óriás felett, és imserd meg a kihívásokat, amelyekkel egy igazi kapitánynak is szembe kell néznie. Emellett a Deniz Doga DLC utánpótlás-küldetéseiben is részt vehetsz. Új kampányaival az SSE Collection a legteljesebb hozzáférést biztosítja számodra mindenhez, ami a Ship Simulator Extremes sorozathoz tartozik!

 

Főbb jellemzők:

  • Tartalmazza a Ship Simulator Extremes alapjátékot, valamint a hozzátartozó 6 DLC csomagot
  • A DLC több tucatnyi új hajóval bővíti a játékot, így már 30-nál is több hajót irányíthatsz. Minden egyes hajó saját, részletgazdag belsővel rendelkezik, és emellett irányításuk is eltérő.
  • Új játékelemek, kampányok, történetek és küldetések, amelyek órákra lekötnek. Híres kikötők és helyszínek szerte a világból.
  • Valósághű víz- és időjárás-rendszer. Hajózz nyugodt vizeken, vagy szállj szembe a tengereken valaha tapasztalt legrendkívülibb időjárással.
  • Online többjátékos mód. Hajózz együtt barátaiddal.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére