Shape of the World (PC) DIGITÁLIS

Shape of the World (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Shape of the World (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Shape of the World (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő kaland játékaink között:

Shape of the World (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Egy nyugalmat árasztó, első személyű felfedező-játék, amely a körülötted növekvő világban bontakozik ki. Járj be egy pszichedelikus és színpompás ökoszisztémát, virágzó növényekkel, robajló vízesésekkel, fejedelmi hegyekkel, világító monolitokkal, és kecses teremtményekkel. 1-3 órás kiszakadás a munka, szorongás, és a stressz világából...

Figyelem: A Shape of the World központi elemei az immerzió, a felfedezés, és a szemlélődés. Ez egy hely, ahol elveszhetsz, egy nyugtató világ, ahol 1-3 órát tölthetsz el a saját tempódban haladva, nézelődve, és lazítva.


Vajon nélküled is életre kel az erdő?

A Shape of the World egy felfedező-játék,ahol a gazdag és színpompás világ körülötted nő, és kel életre - egy pihentető és interaktív "menekülés", arról, hogyan veszhetsz el kellemesen. A jelenléted a procedurálisan benépesített környezet - amely álomszerű erdőkbe, vízi barlangokba, és békés partokra vezet - mögötti hajtóerő. 

 

Főbb jellemzők:

Első személyű felfedezés:
Lazulj el, miközben szürreális vidékeken jársz, amelyek felfedezésre hívnak, messzi tájékozódási pontokra utalnak, és bátorítanak, hogy egyre beljebb merészkedj az erdőbe. Utazz a saját tempódban: itt nincs ketyegő óra, vagy rád leső veszélyek, amelyek megakadályoznának abban, hogy élvezd itteni utadat. 

Játssz egy szerves és titokzatos ökoszisztémával:
Lépj interakcióba kecses állatokkal, tiszavirág életű növényekkel, és érdekes monolitokkal. Tetteid az általad felfedezett világot élénk és váratlan módokon változtatják meg, így azon fogsz tűnődni, hogy mi fog történni az általad kitaposott ösvényeken, és a barlangokban, amelyekbe botlasz.

Procedurális populáció: 
Az erdő csak akkor jön létre körülötted, ahogy közelítesz, és minden alkalommal amikor elhaladsz mellette, másképp nő újjá. A játék egy folyamatosan változó, lenyűgöző, procedurálisan generált környezettel rendelkezik. Vajon mit fogsz találni, amikor követed saját nyomaidat?

Dinamikus hangsáv, amely reagál a játékos utazásaira:
A hang a látvánnyal együtt változik, egy olyan magával ragadó hangélményt nyújtva, amely megfelel pszichedelikus utazásodnak, és felerősíti az immerziót.

 

 

Copyright © Hollow Tree Games Inc. 2018

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére