Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) DIGITÁLIS

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
8.069 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +81 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tizenhatodik századi Kelet-Ázsiában zűrzavar uralkodik. Japánban az uralkodó sógun család elvesztette az ország feletti uralmat. Polgárháború készülődik, ahogy a regionális hadurak aktívan kiterjesztik hatalmukat. Koreában a Csoszon-dinasztiát megbénítják a királyi udvaron belüli frakciók hatalmi harcai. Kínában a Ming-dinasztia ereje lázadások és külföldi betolakodók miatt csökken. Ezek a látszólag különálló belső konfliktusok előkészítik az utat a három országot érintő nemzetközi háború előtt.

A Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun egy körökre osztott taktikai és stratégiai játék, amely ezekben a zűrzavaros időkben játszódik, és a hadakozó fejdelemségek korára, valamint Korea japán inváziójára fókuszál. Emellett más kelet-ázsiai hadseregek is rendelkezésre állnak a régió különböző konfliktusainak minél pontosabb szimulálására.

Vedd át a parancsnokságot eltérő taktikai doktrínákat alkalmazó, különféle hadseregek felett. Vezesd győzelemre kiválasztott hadseregedet és tábornokodat a megtörtént történelmi csatákban, vagy a "mi lett volna, ha..." ütközetekben a mesterséges intelligencia és más játékosok ellenében. Válj még ambiciózusabbá, és vívd ki a regionális uralmat érj az operatív kampányszinten, ahol az előző harcok következményeit kell kezelned.

Ahhoz, hogy a japán sógun lehess, és megdöntsd a Középső Királyság császárát, vagy hogy egy pán-ázsiai birodalmat hozz létre, a csatatér mesterévé kell válnod. Ebben a zűrzavaros időben, Ázsia rád vár, hogy megszerezd!

 

 

 

©2017 Slitherine Software Ltd. All Rights Reserved. Sengoku Jidai, Slitherine Ltd. and their Logos are all trademarks of Slitherine Software Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Byzantine Games and Slitherine Software Ltd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére