Scythe: Digital Edition (PC) DIGITÁLIS

Scythe: Digital Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Scythe: Digital Edition (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Scythe: Digital Edition (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Scythe: Digital Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az 1920-as évek Európájában járunk, egy alternatív világban, pár évvel a „Nagy Háború” után, melynek hamuja még mindig izzik, ahogy a konfliktus új szakaszába lép. Az első konfliktus volt a tanúja a Mech néven ismert, hihetetlen harci gépek megjelenésének. A „Gyár” - egy független, mindenki vágyát képező városállam - által előállított gépszörnyetegek azóta járják Európa havas tájait.

Légy az öt frakció - Szász Birodalom, Krími Kánság, Ruszvjet Unió, Polóniai Köztársaság, Skandív Királyság - egyikének hőse, és tedd országodat Európa legerősebb és leggazdagabb nemzetévé ezekben a sötét időkben! Annak érdekében, hogy kivívd a győzelmet néped számára, új területeket kell felfedezned és meghódítanod, újoncokat kell besoroznod, valamint impozáns és félelmetes mecheket kell gyártanod, hogy bevethesd haderődet. Játszd újra a történelmet egy kitalált múltban, amely bővelkedik a mechanikus gépekben és technológiákban, és ahol minden döntésed kulcsfontosságú. Válaszd meg óvatosan a csatáidat, mivel a Scythe-ban a győzelmet a néppel és a nép számára éred el!

Játékmenet:

  • Aszimmetria: minden játékos különböző erőforrásokkal (energia, érmék, lelkes harcérzék, népszerűség...), eltérő kiindulóhellyel, és egy titkos céllal kezdi a játékot. A kiinduló pozíciók kifejezetten úgy kerültek meghatározásra, hogy hozzájárulnak az egyes frakciók egyediségéhez és a játék aszimmetrikus jellegéhez.
  • Stratégia: A Scythe szinte teljes irányítást biztosít a játékosok számára, hogy sorsukat alakíthassák. A játék egyetlen véletlenszerű elemei - a játékosok egyéni titkos célkártyáin kívül - a Találkozáskártyák, amelyeket a játékosok akkor húznak, ha egy újonnan felfedezett vidék polgáraival lépnek interakcióba. A harc is döntések útján zajlik - a szerencsének és a véletlennek nincs benne szerepe.
  • Gépek építése: A játékosok javíthatják építési képességeiket, hogy hatékonyabbá váljanak, olyan struktúrákat építsenek fel, amelyek javítják pozíciójukat a térképen, további újoncokat toborozzanak frakciójuk számára, aktiválják a mecheket, hogy megakadályozzák ellenfeleik támadását, valamint kiterjesszék határaikat, hogy több fajtájú és nagyobb mennyiségű erőforrásokhoz jussanak. Ez az aspektus biztosítja a teljes játék során az energia és a haladás érzését. A sorrend, amelyben a játékosok gazdaságukat és technológiáikat fejlesztik, növeli az egyes játékok különlegességét, még akkor is, ha többször is ugyanazzal a frakcióval játszol.

 

Főbb jellemzők:

  • A díjnyertes társasjáték hivatalos adaptációja
  • 4X stratégiai játék (felfedezni, terjeszkedni, kizsákmányolni, megsemmisíteni)
  • Szabd testre a játéktáblát, hogy tökéletesítsd stratégiádat
  • Válassz egy specializációt az egyedi játékokhoz: Mezőgazdaság, Ipar, Mérnök, Hazafi, vagy Szerelő
  • Harcolj a kétféle nehézségű mesterséges intelligencia ellen és/vagy barátaiddal felváltva (hotseat módban).
  • Tekintsd meg a művész-zseni Jakub Rozalski retró-futurisztikus illusztrációit!

 

© Asmodee Digital 2018. Scythe™ is a trademark of Stonemaier LLC. All rights reserved. Scythe: Digital Edition developed by Knights of Unity.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére