Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure PC (digitális kód)

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +10 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure-ben Maxwell Batmannel, Supermannel és az Igazság Ligájának többi hősével szövetkezve kerekedik fel, hogy visszahozza a békét és a nyugalmat a DC képregények univerzumába!

Mozgasd meg a fantáziád, miközben a DC világának leghírhedtebb gonoszaival nézel farkasszemet, olyan ikonikus helyszíneken, mint Gotham City, Metropolis vagy Atlantisz. Hozd ki magadból a hőst vagy a nagyravágyó gonoszt az új hőskreátorral, ahol a DC képregényekben látott elemekkel szabhatod át a főhősöd. Oldd meg az ezernyi feladványt, és oszd meg a barátaiddal a legfurcsább, legviccesebb kreálmányaid!

 

A játékról:

  • A DC képregények világa: Keltsd életrede a játékodban a kedvenc DC karaktereid és tárgyaid a Scribblenauts egyedi tálalásával!
  • Hőstettek: Élvezd ki az új, dinamikus feladványok nyújtotta változatosságot a többszöri újrajátszások során.
  • A hőskreátor: Hozz létre, szerkessz és ossz meg saját szuperhősöket és szupergonoszokat a DC képregények elemeit felhasználva. Vajon a Wonder Jokered állja majd a sarat a barátod Bat Bain-je ellen? 
  • Segít a Batcomputer: Nem tudod, merre tovább? Nincs ötleted, hogy oldj meg egy feladványt? Csapd fel a virtuális enciklopédiát, amely minden tárgy nevét és leírását tartalmazza!

 

 


SCRIBBLENAUTS UNMASKED: A DC Comics Adventure software© 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by 5th Cell Media LLC. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved. 

DC LOGO, and all characters, their distinctive likenesses, and related elements are trademarks of DC Comics © 2013. SCRIBBLENAUTS and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s13)

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére