Sam and Max Season Two (PC) DIGITÁLIS

Sam and Max Season Two (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sam and Max Season Two (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sam and Max Season Two (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő kaland játékaink között:

Sam and Max Season Two (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tartalmazza a második évad mind az öt epizódját: 

  • 1. rész: Ice Station Santa
  • 2. rész: Moai Better Blues
  • 3. rész: Night of the Raving Dead
  • 4. rész: Chariots of the Dogs
  • 5. rész: What's New Beelzebub?

 

1. rész: Ice Station Santa - Ő a legősibb és erősebb ellenfél, akivel valaha is találkoztak - egy szőrös, felpuffadt, pogány Isten: a Mikulás! Amikor karácsonyi ajándékok támadnak, a csilingelést pedig lövések éneke nyomja el, akkor Samnek & Max-nek meg kell rohannia az Északi-sarkot, hogy legyőzzön egy kevésbé jókedélyű ellenséget. Vajon a Szabadúszó Rendőrség időben meg tudja fejteni ezt a karácsonyi rejtélyt, hogy megmentse a világ gyermekeit egy olyan ünneptől, amelyet a könnyek, zűrzavar és Kínozz-Meg-Elmer rontanának el?

2. rész: Moai Better Blues - Egy meglepetés kiruccanás a trópusokra gyorsan munkavakációvá válik, amikor Sam & Max elvállalja, hogy megakadályoz egy óriási vulkánkitörést. Elég lesz-e a szeszélyes elméjük és a renegát igazságszolgáltatásuk különleges keveréke ahhoz, hogy megnyerjék maguknak az isteneket? (Nem is beszélve a helyiekről?)

3. rész: Night of the Raving Dead - Zombitámadás! Az élőhalottak hordái az utcákon kószálnak. Most Samen & Max-en a sor, hogy szembenézzenek vezetőjükkel - egy sajátos stílusú Eurotrash vámpírral. Elég laza ahhoz a Szabadúszó Rendõrség, hogy túljárjon ennek az emónak az eszém, mielõtt húsevõ hadserege megszerzi magának a nyugati világot?

4. rész: Chariots of the Dogs - Bosco eltűnt a föld színéről - szószoros értelemben! Amikor Samnek & Max-nek sikerül a nyomára bukkannia, olyan hihetetlen dolgot találnak, amit látnod kell ahhoz, hogy elhidd. Vajon a Szabadúszó Rendőrség rendbe tudja hozni a dolgokat, vagy az általuk ismert élet S-A-J-Á-T hóbortos mókázásaik áldozatul esik?

5. rész: What's New Beelzebub? - Közeleg a Végítélet napja, és eljött az ideje, hogy megvívjunk a lenti fickóval Bosco lelkéért. De a Pokol néven ismert vállalati pusztaságban még a Szabadúszó Rendőrség sincs biztonságban az örök kárhozattól. Vajon Sam & Max kiszabadulhat a Sátán markából, vagy elértek történetük végére?

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére