Sam and Max Season One (PC) DIGITÁLIS

Sam and Max Season One (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.399 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sam and Max Season One (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tartalmazza az első évad mind a hat epizódját:

  • 1. rész: Culture Shock
  • 2. rész: Situation: Comedy
  • 3. rész: The Mole, the Mod, and the Meatball
  • 4. rész: Abe Lincoln Must Die!
  • 5. rész: Reality 2.0
  • 6. rész: Bright Side of the Moon

 

1. rész - Culture Shock - A Soda Poppers tv-műsor egykori gyermeksztárjai hatalmas pusztítást okoznak a környéken! De ez nem egy közönséges történet rossz útra tért gyermeksztárokról. Sötét erõ lappang a Poppers döbbenetes bohóckodásai mögött. Csak az eszüket, és a nehéz háztartási eszközöket használva, Sam-en & Max-en a sor, hogy megmentsék a világot!

2. rész - Situation: Comedy - Myra Stump, a talk-show műsorvezető bekattant! Sam és Max a WARP TV stúdiója felé veszi az irányt, hogy megtudják, miért tartja a közönségét túszként fogva. De Myra színpadára bejutni minden, csak nem könnyű. Először a Szabadúszó Rendőrségnek kell bizonyítania, hogy méltó a tizenöt perc hírnévre.

3. rész - The Mole, The Mob, and The Meatball - A felügyelő egy titkos műveletet tervez a Ted E. Bear Maffiamentes Játékteremben és Kaszinóban, de a feladattal megbízott beépített ügynök hirtelen elnémult. Az ügynök megtalálása érdekében Samnek & Max-nek be kell épülnie a szervezetbe, és maguknak is a Toy Maffia tagjává kell válniuk.

4. rész - Abe Lincoln Must Die - Az elnök elveszítette az eszét. Kötelező szövetségi csoportos ölelések, puding embargó ... mi jön ezután, fegyverkorlátozás? Sam és Max Washingtonba indulnak, hogy gondoskodjanak erről a hülyéről, de a politikai légkör csak egyre viharosabbá válik... miközben egy új hatalom fog felemelkedni...

5. epizód - Reality 2.0 - Ha egy fenyegető internetes válság és egy vírusos videojáték túszként tartja fogva a játékosokat, akkor Samnek & Max-nek egy új valóságba kell lépnie, hogy helyrehozza a dolgokat. De képes-e a Szabadúszó Rendőrség időben megoldani ezt a virtuális esetet, hogy elkerülje az egész világra kiterjedő rendszerhibát?

6. rész - Bright Side of the Moon - Ami egy helyi agykontroll-csalásnak indult, mostanra világméretűvé nőtte ki magát, Sam & Max pedig a Holdra megy, hogy az egész bolygót megmentse a hipnotikus rabszolgaságban töltött élettől. De amikor a káosz találkozik a nyugalommal, akkor a Szabadúszó Rendőrség vajon végre emberére lel?

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére