Ryse: Son Of Rome PC digitális kód

Ryse: Son Of Rome (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.048 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Ryse: Son Of Rome (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Utazz a Római Birodalom szívébe, és éld át a csaták brutalitását, mint eddig még soha: a Ryse: Son of Rome PC verziójában, amely dícsőséges 4K felbontásban kel életre. A Crytek - forradalmian újszerű játékok fejlesztése során szerzett - örökségét folytatva a Ryse a PC-s hardvereket teljesítőképességük határáig tolja, miközben a játékosokat az ókori Róma véres történéseibe vonja. 

A Ryse: Son of Rome PC változata tartalmazza az Xbox One verzióhoz megjelent összes DLC-t és kiegészítő tartalmat: 

 • A „The Colosseum Pack” két karakter-skinjét és két aréna térképét. 
 • A „The Mars’ Chosen Pack” egy új karakter-skinjét, négy aréna térképét, valamint az új Survival játékmódot. 
 • A „The Duel of Fates Pack” két karakter-skinjét, két aréna térképét, valamint egy további Survival térképet. 
 • A „The Morituri Pack” három új aréna térképét, két Survival térképét, és öt, egyjátékos aréna térképét.
 • A PC játékosok továbbá azonnali hozzáférést kapnak a Ruins - "Legionnaire's Trust" többjátékos pályához, amely eredetileg a játék különleges kiadásának exkluzív tartalma volt.


A Ryse: Son of Rome egy magával ragadó, akcióban és kalandokban bővelkedő történet a harcról, a kegyetlenségről és a hősiességről. A játék a rettenthetetlen római katona, Marius Titus történetét eleveníti fel, aki a hadsereghez csatlakozik, hogy megbosszulja szerettei meggyilkolását, de hamarosan hőssé válva kell harcolnia, hogy megmentse a Római Birodalmat.

A Ryse: Son of Rome lélegzetelállító részletességgel, filmszerűen mutatja be a Római Birodalmat, lakóit, küzdelmeit és tájait, ahogy a római hadviselés brutalitásának és intenzitásának könyörtelen valóságát is. 

Jellemzők:

 • A legteljesebb Ryse élmény - A “Ryse: Son of Rome” PC változata egy csomagban tartalmazza az Xbox One egyik legsikeresebb nyitócímét, valamint az összes, a játékhoz megjelent DLC-t. 
 • A PC lehetőségeit maximálisan kihasználva – A 4K-s játék a következő grafikai ugrás a PC játékoknál, a Ryse pedig tökéletesen bemutatja, hogy a csúcsteljesítményű PC-k mire képesek. A “Ryse: Son of Rome” kihasználja a Crytek CRYENGINE lehetőségeit, és a legújabb csúcskategóriás PC-ken olyan részletességgel mutatja be a Római Birodalom harcait, ahogyan azt még soha nem láthattad. 
 • Következő generációs, magával ragadó filmes jelenetek – Marius bosszújának története a legújabb performance capture fejlesztések révén kel életre, lehetővé téve a játékosok számára a valósághű szereplőkkel való interakciót 
 • Brutálisan intenzív harc – A “Ryse: Son of Rome” hatalmas léptékű, véres csatái brutálisan valósághű harci élményt nyújtanak. Éld újra az ókori Róma kegyetlen történelmét és küzdj meg durva közelharcban a barbár hordákkal. 
 • Kooperatív gladiátorharcok a Colosseumban – A Colosseum mód egyenesen az arénába repít, ahol egy barátoddal vállvetve küzdhetsz meg a folyamatosan változó ellenfelekkel és kihívásokkal, több ezer néző hangos bíztatása mellett. 
 • Egy dinamikus harcmező – A Colosseum mód 26 különböző többjátékos pályája olyan izgalmas helyekre visz, mint a brit barbárok tábora, a római villák, vagy az egyiptomi sivatag. 
 • Válj legendává! – Légy saját sorsod kovácsa, szabd testre gladiátorodat arany és Bátorság (tapasztalati pontok) felhasználásával. Vásárolj új páncélokat, fegyvereket, pajzsokat és fogyóeszközöket, hogy megnyerd magadnak a tömeget, és biztosítsd túlélésedet az arénában. 

 

 

 

© 2014 Crytek GmbH, co-published by Crytek GmbH and Deep Silver (a Division of Koch Media GmbH, Austria). All rights reserved. CRYENGINE, Crytek, Ryse and all related logos are registered trademarks or trademarks of the Crytek group of companies in the EU, US and/or other territories. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére