Rising Storm (PC) DIGITÁLIS

Rising Storm (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Rising Storm (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Rising Storm (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Rising Storm (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Rising Storm futtatásához nincs szükség a Red Orchestra sorozat korábbi részeire. A Rising Storm tartalmazza a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad összes többjátékos módját és tartalmát.

 

A Rising Storm a díjnyertes Red Orchestra sorozat legújabb játéka. A Red Orchestra 2 nagyszerű játékmenetét, innovatív funkcióit és valósághű hangzását már ismerheted - a Rising Storm viszont a csendes-óceáni hadszíntér történéseibe vet, további új funkciókkal bővítve a játékot. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok a csendes-óceáni front legendás helyszíneit harcolják végig az 1942-1945 közötti szigetről szigetre ugró (island hopping) hadműveletek során, ahol az Amerikai Hadsereg és a Tengerészgyalogság tagjai küzdöttek a Japán Császári Hadsereg és a Különleges Tengerészeti Partraszálló Erők tagjaival. A játékosok egyéb tűzfészkek mellett átélhetik Guadalcanal, Ivo Dzsima és Saipan partraszállásait, dzsungelharcait és az éjszakai közelharcokat is. A játékosok mindkét oldalon - legyen az amerikai vagy japán - harcba szállhatnak, hogy online, egymás ellen mérkőzzenek meg az akár 64 fős szervereken.

A Rising Storm a sorozat történetében először egy teljesen új típusú játékmenettel vár, amely az aszimmetrikus hadviselés rejtelmeibe vzeet be. a félautomata puskákkal,  automata fegyverekkel, és pusztító lángszórókkal bőségesen felszerelt amerikai csapatok jóval nagyobb tűzerővel rendelkeznek, mint a japán ellenfeleik. A japánok vadsággal, rendkívüli bátorsággal, és meglévő felszerelésük ügyes használatával veszik fel a versenyt. Képesek a „térd gránátvetőt" (Knee Mortar) - mely a megfelelő kezekben pusztító fegyver - mind direkt, mind indirekt tüzelési módban használni. A gránátok eláshatóak és robbanó csapdává alakíthatóak, melyek az elővigyázatlan amerikai katonák közül szedik áldozataikat. A japánok nagy hangsúlyt fektettek a közelharcra, majdnem minden fegyverükön - még a géppuskáikon és a géppisztolyaikon is - található szurony. A banzájroham pedig lefogja az ellenfelet, és megnehezíti számára, hogy viszonozza a tüzet, így lehetőséget ad a japánoknak, hogy megközelíthessék és a lehető legnagyobb eséllyel használják szuronyaikat és katanáikat ellenségeiken.

 

Főbb jellemzők:

  • Nagyszabású többfős harcok a Csendes-óceán hadszínterein: Vegyél részt a csendes-óceáni hadszíntér brutális, akár 64 fős küzdelmeiben.
  • Legendás ütközetek: Éld át az olyan legendás csatákat, mint a guadalcanali, az ivo dzsimai és a saipani, és légy tanúja az amerikai hadsereg küzdelmeinek, amint próbálja megtisztítani a Csendes-ódeán szigeteit a japánoktól.
  • Aszimmetrikus játékmenet: A többi lövöldözős játékban megismert 'tükrözött' játékmenettől eltérően mindkét oldal történelmileg hiteles fegyverkészleteket használ, valamint egyedi, a játékmenetet érintő képességekkel rendelkezik. Az amerikai tűzerő ellen a japánok vadsággal és ravaszsággal veszik fel a harcot - többek között banzájrohamokkal, robbanó csapdákkal, és a hírhedt "térd gránátvetővel" (Knee Mortar). Ez egy különleges, máshol nem található játékélményt hoz létre.
  • Második világháborús fegyverzet - újradefiniálva: visszatér minden, a sorozattól már megszokott fegyverfunkcionalitás - valósághű ballisztika, golyó penetráció, légzés, állítható irányzékok, szabad célzás, fegyver letámasztás, stb. - amely garantálja a páratlan, második világháborús fegyverhasználatot. Ehhez add hozzá a több mint 20 új fegyvert - a pusztító lángszórótól egészen a hordozható "térd gránátvetőig".
  • Morál: Katonád lelkiállapota nagyobb szerepet játszik, mint korábban bármikor. A japán katonák banzájrohama elnyomja az amerikaiakat, és megnehezíti a tűz viszonozását, valamint lehetővé teszi a japánok számára, hogy csökkentsék a távolságot köztük, és a célpont között. Az amerikaiak kihasználhatják a tűzerőben megmutatkozó előnyüket, hogy zárótüzet zúdítsanak ellenségeikre, és megszerezzék a vezetést!
  • Bónusztartalom: A Rising Storm bónuszként, ingyenesen tartalmazza a Red Orchestra 2 összes többjátékos tartalmát. Harcolj a Csendes-óceán hadszínterein, majd a keleti fronton - bármikor, ugyanabban a játékban, ugyanazzal a szerverkeresővel. Ismerd meg a díjnyertes tartalmakat, amelyekkel a Red Orchestra 2 2012-ben a PC Gamer "Az Év Multiplayer FPS Játéka" díját elnyerte.
  • Teljes Mod SDK és Steam Műhely támogatás: Töltsd le a Red Orchestra 2 remek közössége által létrehozott tartalmakat, vagy próbáld ki magad a mod SDK (szoftverfejlesztői csomag) használatában, és hozd létre saját Rising Storm vagy Red Orchestra 2 pályáidat.
  • Perzisztens statisztikák és játékosfejlődés: A folyamatos fejlődés mindig újat és újat nyújt a játékos részére, és növeli a játékban töltött időt. Lépj előre a ranglétrán, szerezz teljesítményeket, csiszold képességeidet, és válj hőssé!

 

 

Rising Storm© 2013-14 by Tripwire Interactive. Red Orchestra© 2006-2014 by Tripwire Interactive. Rising Storm® and Red Orchestra® are registered trademarks of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére