Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITÁLIS

Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Készülj fel rá, hogy ismét áltéld a rémálmot a Resident Evil 0-ban, az eredeti Resident Evil játék népszerű előzménytörténetének remasterelt változatában! Ez a felújított verzió az eredeti 2002-es kiadást - annak félelmetes hangulatát megtartva - egyebek mellett lenyűgöző új HD grafikával, feljavított hangokkal, szélesvásznú képarány-támogatással, és választható, modernizált irányítással korszerűsíti. Ez a legjobb módja annak, hogy a történetből megismerd, hogy valójában mi zajlott le a kúriában történt incidens előtt, amely a teljes Resident Evil saga gyújtópontjává vált.

A Resident Evil 0 a játékosokat az 1998-as évbe repíti vissza. Egyre több jelentés szól a Raccoon City külvárosában történt szokatlan gyilkosságokról. A város különleges erőket tömörítő hadteste, a S.T.A.R.S., a Bravo csapatát – amelynek kötelékében az újonc rendőr, Rebecca Chambers is szolgál - küldi ki a helyszínre, hogy kivizsgálja a történteket. Útközben a csapat helikopterének hajtóműve meghibásodik, és a csapat kényszerleszállást hajt végre, a helyszínen pedig egy felborult rabszállító járművet találnak. A csapat feloszlik, hogy átkutassák a területet, Rebecca pedig felfedezi a síneken vesztegelő Ecliptic Express vonatot. A szerelvényen találkozik a halálra ítélt fegyenccel Billy Coennel, aki korábban a haditengerészet hadnagyaként szolgált. A játék során mind Rebecca, mind Billy irányítását átveheted, mivel időnként szükséges a szereplők közti váltás a továbbjuzáshoz. Az egyes szereplők előnyeinek megismerése a kulcs a fejtörők megoldásához, és rád váró rémálmok túléléséhez.

 

Főbb jellemzők:

  • Visszatérés a sorozat gyökereihez – Fedezd fel az első Resident Evil játék kúriájában történt szörnyűségekhez vezető eseményeket ebben a közkedvelt és népszerű előzménytörténetben.
  • Teljesen feljavított látványvilág – Teljesen új, nagyfelbontású textúrák, melyek mégis megőrzik az alapkiadás stílusát és hangulatát.
  • Újramasterelt hangeffektek – A felhasználó hangrendszeréhez igazodó  5.1-es surround támogatás révén a játék minden eddiginél jobban szól.
  • Éld át a rettegést a klasszikus 4:3-as képarányban, vagy az új, 16:9-es szélessávú képernyőmódban
  • Játssz a klasszikus irányítással, vagy élvezd az új alternatív sémát, ahol a karakter az analóg kar irányába mozog.
  • Közönségkedvenc Resident Evil szereplők – A zöldfülű S.T.A.R.S.-tag Rebecca Chambersnek és körözött bűnöző Billy Coennek minden képességét latba kell vetnie, és együttműködnie, hogy túléljék az élőhalottak és fertőzöttek jelentette rémálmot, amely rájuk vár.
  • Wesker-mód – Vedd át az irányítást a fő történetszál befejezését követően a sorozat főgonosza, Albert Wesker felett, és használd emberfeletti képességeit a küldetések során.

 

 

©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére