Realpolitiks (PC) DIGITÁLIS

Realpolitiks (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Realpolitiks (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Realpolitiks (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Realpolitiks (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Realpolitiks egy 'áramvonalasított' valós idejű grand strategy játék, amelyben bármely modern nemzet uralkodója lehetsz. Merülj el napjaink világának problémáiban - a jelnlegi geopolitikai határok mellett - és országod hatalmát és gazdasági erejét használva, fegyveres konfliktusokban és nemzetközi ügyekben vegyél részt. Válaszd ki saját módszered, amellyel megbirkózhatsz a más nemzetek érdekei, a váratlan események, a globális fenyegetések és a különböző válságok jelentette problémákkal. Foglalkozz az Európai Unió felbomlásával, az Iszlám Állam térnyerésével, a Harmadik Világháború következményeivel és számtalan más - valós és fiktív - szcenárióval. 

A három fő politikai rendszeren (demokrácia, önkényuralom, totalitarizmus) alapuló Realpolitiks lehetővé teszi számodra, hogy országod befolyását számos módon kiterjeszd annak érdekében, hogy megnyerd a világuralomért folytatott versenyt. Használd ki diplomáciai képességeidet, gazdasági előnyeidet, katonai erődet és a morális és etikai döntéshozatal teljes szabadságát, hogy a világ szuperhatalmává válj és biztosítsd a jólétet polgáraid számára. 

Vezesd a csúcsra nemzetedet a gazdasági hatalom, a technológiai versenyképesség és a katonai erőfölény területein a globális ranglistákon. A döntés csak a tiéd, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének megbecsült tagja, vagy egy szomszédait megfélemlítő, atomfegyverekkel rendelkező zsarnok leszel-e. Terjeszd ki határaidat a Realpolitiks egész világra kiterjedő sandbox játékmenetével, amelyben akár tengeri kolóniákat is létrehozhatsz. Ha pedig ez sem lenne elég, civilizációnk magvait a világűrben is elvetheted...

 

Jellemzők:

  • Irányítsd a világ bármely országát a globális uralomért folytatott küzdelemben a különféle játékszcenáriókban. 
  • Formáld országod politikai rendszerét és kurzusát, valamint határozd meg kapcsolatait más nemzetekkel. 
  • Foglalkozz a bel- és külügyekkel, és nézz szembe a természeti katasztrófák, terrorizmus, pénzügyi válságok és egyéb problémák jelentette veszélyekkel. 
  • Használd a politika széles eszköztárát a nemzetközi kapcsolatokban - befolyásold más nemzetek belügyeit közvetlenül a kémtaktikák és a hírszerzés segítségével. 
  • Próbálj meg politikád során morálisan és etikuson bánni másokkal... vagy cselekedj épp ellenkező módon. 
  • Minden területre szerteágazó döntési-fa , különböző mini-szcenáriók és véletlenszerű események biztosítják a nagyfokú újrajátszhatóságot.

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére