Ravenmark: Scourge of Estellion (PC) DIGITÁLIS

Ravenmark: Scourge of Estellion (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Ravenmark: Scourge of Estellion (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Ravenmark: Scourge of Estellion (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Ravenmark: Scourge of Estellion (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Káosz és felfordulás közeleg Raven ősi birodalma felé.

Eclisse világában, Estellion Birodalmát a Kaysan mocsárnemzet elkeseredett fanatikusai tartják ostrom alatt, kiket a Birodalom önhittsége törölt a történelemkönyvekből. Miközben a Birodalom a betolakodók látszólag végtelen seregeivel, és politikai machinációkkal küzd, hőseinek harcolniuk kell, hogy visszaállítsák a Holló lobogójának régi dicsőségét... vagy elbukjanak az Estrelliont sújtó csapások során.

A Ravenmark: Scourge of Estellion egy körökre osztott háborús játék, ahol a csapatok stratégiai elhelyezése elengedhetetlen a sikerhez. A csaták a dinamikus “we-go” rendszert alkalmazzák, ahol a szövetségesek és az ellenségek cselekedetei egy szimultán harci szakaszban zajlanak. Ennek eredményeként Ravenmark parancsnokai rákényszerülnek, hogy előre gondolkozzanak, és kitalálják ellenfelük minden lépését, ahelyett, hogy csak reagálnának rájuk. 

A Ravenmarkban a karakter jellemvonások, az aktív képességek, és számtalan egység statisztika is szerepet játszik, melyeket a lehető legjobb módon kell felmérni és felhasználni. Ezek mindegyike könnyedén elérhető a Ravenmark Kódex segítségével, amelyből megismerheted a különböző szereplőket és egységtípusokat, valamint a mély és gazdag lore-t, amelyen a játék alapszik. 

A Ravenmarkban szabadon választhatod meg a saját alakzataidat. Az egyedülálló parancsrendszerek helyes használata döntő fontosságú lesz a győzelem kivívásához! Lándzsásaidat egy egyszerű csatasorba rendezed a könnyebb parancsolás és a jobb arcvonal érdekében? Vagy inkább kis létszámú, rugalmas formációkkal harcolsz? És ez csak egy a számtalan választási lehetőség közül, amellyel a sok megvívott csata során találkozol!

 

Jellemzők:

  • Gazdag történetalapú kampány: Vedd át a parancsnokságot Calius Septim és egy tucat más parancsnokok felett, és harcold végig Ravenmark gyönyörű világának csatáit
  • Innovatív "WeGo" játékrendszer: Lásd előre az ellenség minden lépését, hogy hatékonyan védekezhess ellene.
  • Korlátozott parancsnokság: Határozza meg, hogy mely csapatokat irányítod, amikor több egység van a seregedben, mint amennyinek egy vezér parancsolhat.
  • Állandó érvényű parancsok: Használd ki az mesterséges intelligencia által támogatott parancsokat, amelyek több körön át érvényben maradnak, csökkentve a nagyméretű seregek mikro-menedzselésének bonyolultságát.
  • Rugalmas alakzatok: Csatlakoztass akár három egyforma egységet egyetlen formációba, amely különleges képességeket és buffokat kínál az ellenségek leküzdéséhez.
  • Fedezd fel a Kódexet: Ismerd meg a Ravenmark különböző nemzeteinek, karaktereinek és helyeinek gazdag történelmét és kultúráját.

 

 

©2015 Slitherine Ltd. All Rights Reserved. SlitherineLtd. and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Witching Hour & Slitherine Ltd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére