Pure Farming 2018 - Pure Farming Deluxe (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Pure Farming 2018 - Pure Farming Deluxe (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Pure Farming 2018 - Pure Farming Deluxe (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Pure Farming 2018 - Pure Farming Deluxe (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Pure Farming 2018 - Pure Farming Deluxe (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A digitális Deluxe Edition kiadás extra tartalmai:

  • Germany Map DLC németországi térképekkel
  • Landini Rex F
  • Lindner Geotrac 134ep
  • Gomselmash Palesse CS-200
  • Különleges öltözékcsomag


Ismerd meg a modern mezőgazdaság globális természetét a Pure Farming 2018: Deluxe Digital Edition kiadásával. Bővítsd a játékot németországi pályákkal, amelyek olyan, a régióra jellemző mezőgazdasági ágakkal gazdagítják a játékot, mint például a repcemag termesztése, vagy épp a juhok tenyésztése. Szerezz hozzáférést a további három, rendkívül specializált mezőgazdasági munkagéphez, valamint a négy különleges karakterfelszereléshez. Indulj el a világba, hogy agrár-birodalmadat kiterjeszd négy kontinensre!


 A GAZDÁLKODÁS GLOBÁLIS SZINTRE LÉP!


Használd a legújabb technológiát és a legfejlettebb, licencelt mezőgazdasági gépeket a modern gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatok elvégzéséhez. Utazgass Európa, Ázsia és Észak-, illetve Dél-Amerika országai között, és termessz helyi növényeket, például kendert, kávét és olívát. Játssz a saját stílusodban a három egyedi játékmód jóvoltából, amelyek a szimuláció veteránjainak és a gazdálkodós játékok újoncainak egyaránt sok-sok órányi szórakozást garantálnak.

Teljes élmény
Ismerkedj meg a modern gazdálkodás szinte minden oldalával, köztük az állattenyésztéssel, a gyümölcsösök gondozásával, az üvegházakkal, a földműveléssel és a környezetbarát energiaforrásokkal.

100%-ban licencelt munkagépek
Vezess valósághűen ábrázolt mezőgazdasági gépeket, köztük olyan piacvezető gyártók járműveit, mint a Zetor, a Landini, a McCormick, a Gregoire, a DAF és a Mitsubishi. Az utolsó részletig pontosan ábrázolt, valószerű súllyal és fizikaprogramozással megjelenített gépek életszerű, élményekben gazdag módon mutatják be a modern farmokon zajló munkát.

Globális gazdálkodás
Utazgass az Olaszországban, Kolumbiában, Japánban és az egyesült államokbeli Montanában található farmjaid között. Termessz egyedi, régióspecifikus növényeket, és használj gazdálkodási szimulációkban korábban sohasem látott, speciális gépeket, köztük rizsvetőt és kenderbetakarítót.

Három különböző játékmód
Élvezd a saját farm működtetésének kihívásait és szabadságát Free Farming módban, sajátítsd el a mezőgazdaság alapjait My First Farm módban, vagy tedd próbára szaktudásodat a feladatközpontú Farming Challenges módban.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére