Project Temporality (PC) DIGITÁLIS

Project Temporality (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Project Temporality (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Project Temporality (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Project Temporality (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tapasztald meg az egyjátékos kooperáció észbontó erejét.

A Project Temporality egy harmadik személyű akció-rejtvény, amelynek kulcselem az idő manipulálása. A saját fejlesztésű Sparta 3D motorunknak köszönhetően a - többi háromhoz hasonlóan - a negyedik dimenziót is elérhetővé tettük. Egy videomagnó filmjéhez hasonlatosan bármikor előre- vagy visszatekerheted az időt.

Kombináld e képességet a különleges idővonal koncepciónkkal a fejtörők megoldásához, amelyekben ráadásul saját magadnak fogsz segíteni. Ha bármikor egy barátra van szükséged, te magad lehetsz az a barát! Hozz létre új idővonalat bárhol és bármikor, korlátozások nélkül. Ez a játék a négy dimenzió nyújtotta teljes szabadságról szól.

Oldj meg egyebek mellett lézereket, tükröket, erőtereket, csapóajtókat, platformokat, és kulcsokat felvonultató rejtvényeket. Használd az időt, hogy véghezvidd a lehetetlent. Fedezd fel a világot, és láss lakóinak a fejébe. Reméljük, hogy élvezni fogod a több év során - esténként és hétvégenként - befektetett munkánk gyümölcsét.

6-14 órányi játékidő.

 

Főbb jellemzők:

 

 • 4D játékmenet
  A negyedik dimenzió - az Idő - ugyanolyan szabadon elérhető számodra, mint a többi 3, mivel bármikor visszatekerhetsz a játék egy korábbi időpontjáig, hogy megtaláld számodra a tökéletes pillanatot. Nincs több frusztráló újrapróbálkozás, ahol ugyanazt csinálod újra és újra. Csak tekerj vissza, és javítsd ki a hibát.
 • Egyjátékos együttműködés 
  Ez a játék kulcseleme. Klónok segítségével számos párhuzamos idősíkon létezhetsz. Ez pedig azt jelenti, hogy akárhányszor csak szükséged van egy barát segítségére a játékban, akkor te magad lehetsz az a barát! A játék bármely pontján létrehozhatsz egy időklónt, amely a létrehozást követően örökre ott lesz. 
 • Számos valós idővonal
  Az időklónok továbbra is végrehajtják az általad rögzített tevékenységeket. Azonban ettől függetlenül ugyanúgy a játékvilág részét képezik, így ha változtatsz a világon, a végeredmény is megváltozik. 
 • Időbelileg beágyazott tárgyak 
  Az időbelileg beágyazott tárgyak olyan tárgyak, amelyekre az időt érintő manipulációid nincsenek hatással, mivel ezek egy olyan mezőben helyezkednek el, amely az eredeti kivételével az összes idővonalat törli. 
 • A paradox-hatás 
  A valós idővonalak és az időbeli mezõk kombinálásával paradoxon alapú rejtvényeket lehet létrehozni, ahol az egyes idõvonalak többféle mûveletet hajtanak végre, attól függõen, hogy az idõ mely pillanatából nézzük. Matematikailag minden időbeliségű objektum eggyel növeli a dimenziók számát, így lehetővé teszi a paradox-hatást.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére