Project Nimbus PC (digitális kód)

Project Nimbus (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.190 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +42 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Project Nimbus (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

A Project Nimbus egy nagy sebességű, gyors tempójú, repülő mechákat felvonultató harci játék, ahol a játékos egy hatalmas, hiperszonikus sebességű, lézerkarddal… gépfegyverekkel… és egy railgun párral… és még RENGETEG rakétával felszerelt robotot – egy Battle Frame-et (Harci vázat) – irányít!

A közeli jövőben az emberiség az egekbe költözött, miután egy hatalmas háború elpusztította a bolygó felszínét, amely így már nem biztosította az emberi élethez szükséges feltételeket. A szűkös erőforrások miatt az emberiség ismét egy pusztító, teljes körű háború küszöbén áll. Harcolj az ellenséges Battle Frame-ek serege ellen, párbajozz a saját, testreszabott Battle Frame-jükben küzdő ász pilótákkal, ronts anyahajókra és csatázz óriási, a világot elpusztító fegyverek ellen.

 

Jellemzők:

  • Hihetetlenül gyors tempójú harc – csapj le ellenségedre a hangsebesség 5-10 szeresével. Szedd le a közelgő rakétákat a gépágyúiddal, és vágd le az ellenséges Battle Frame-eket lézerkardoddal másodpercek alatt.
  • Teljeskörű repülési szabadság
  • Széles fegyverarzenál, a hatalmas lézerkardtól a hagyományos lőfegyvereken át (PUSKÁK!), a sugárfegyverekig és a különböző rakéta- és drón-típusokig.
  • Végtelen túlélési mód többféle választható Battle Frame típussal, valamint egy transzformálható mechával, amely vadászrepülővé alakulhat át!

 

Az Early Access változatról:

A megjelenő változat a történettel rendelkező kampány első négy fejezetét tartalmazza majd, valamint a végtelen túlélési játékmódot. A közösségtől kapott visszajelzések segítségével a játék a későbbiekben is fejlesztve és javítva lesz, egészen a végleges, kiadásra szánt változatig.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére