Prey PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Prey PC (digitális kód)

Prey PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
13.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +140 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Prey PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Prey® a díjnyertes Dishonored® sorozatot megalkotó Arkane Studios belső nézetes sci-fi akciójátéka. A Prey®-ben az első idegen erőkkel felruházott embert irányíthatod a Talos I fedélzetén. Rögtönözz és találd fel magad, miközben átverekszed magad az idegenek által megszállt űrállomáson, az igazság után kutatva. A Prey® merészen új története egy veszélyes univerzumba kalauzol el.

 

Jellemzők:

  • SCI-FI THRILLER. A Talos I fedélzetén semmi sem az, aminek látszik. Morgan Yu karakterével indulj a saját magad által hátrahagyott nyomok felkutatására és tudd meg az igazat a múltadról. Vajon milyen szereped lesz TranStar terveiben és az űrállomást ostromló rejtélyes fenyegetésben?
  • EGYEDÜLÁLLÓ HELYSZÍN. A Hold körül keringő Talos I űrállomás a magán űrvállalkozások teljesítményének csúcsát jelképezi. Fedezz fel egy pazar állomást, amely az 1960-as évek vállalati luxusát tükrözi, és járd be a számos titok elrejtésére épített, egymással összefüggő, nem lineáris útvonalak sokaságát.
  • ELKÉPZELHETETLEN FENYEGETÉS: A Talos I-et megfertőző, árnyékszerű idegen jelenlét egy a prédája levadászására kifejlett élő szervezet. Rajtad - az állomás egyik utolsó túlélőjén - múlik, hogy véget vess a kísérteties ragadozók halálos támadásának.
  • JÁTSSZ A SAJÁT ÍZLÉSED SZERINT. Szerezz idegen képességeket, alkosd meg rendelkezésedre álló erők halálos kombinációját, és fejleszd egyedi készségeidet. Craftolj egyre hasznosabb tárgyakat a fedélzeten található tervrajzok, modulok és szerszámok használatával, hogy leküzdd az előtted álló akadályokat. Éld túl a példátlan fenyegetéseket eszeddel és improvizatív képességeddel. 

KÉPGALÉRIA:

Prey PC (digitális kód)
 
Prey PC (digitális kód)
 
Prey PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére