Prehistoric Tales (PC) DIGITÁLIS

Prehistoric Tales (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
649 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +7 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Prehistoric Tales (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Lehelj új életet egy ősrégi civilizációba, és védelmezz meg egy fiatal települést! Annak ellenére, hogy idegen vagy, aki elveszítette emlékeit korábbi - a hatalmas és vad pusztaság közepén fekvő kicsiny faluba érkezése előtti - életéről, mégis egy bátor és kedves lélek vagy, aki hajlandó magára venni az apró törzs védelmezésével járó kihívásokat, hogy egy jobb életbe vezesse őket. Kiképzésed során nem csak szakképzett építőmesterré válasz, aki kisvárosokat 'növeszt ki' földből, de egy higgadt harcossá is, aki a legvadabb dinoszauruszokat is vissza tudja verni!

Miközben terelgeted szárba szökkenő civilizációdat - és okosan menedzseled az erőforrásokat, hogy ételt és szállást biztosíts a falusiaknak - újabb és újabb küldetések jelennek meg a képernyőn, olyan kihívásokkal, mint például egy dinoszauruszbarlang kitisztítása, vagy a telepesek megvédése egy támadó hadseregtől. Egy unalmas pillanatod sem lesz, miközben órákat töltesz el az addiktív játékmenettel, a színes grafikával, és a fülbemászó zenével és hanghatásokkal. Tedd meg ma az első lépéseket a nagyságba vezető epikus úton!

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére