Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITÁLIS

Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Pillars of Eternity II: Deadfire alapjáték Steam változatának megléte.A Season Pass tartalmai:

DLC 1

BEAST OF WINTER (Megjelent)

A déli tengereket egy régre visszanyúló, ősi erők közt zajló, megoldatlan viszály mérgezi, és csak te vagy képes megállítani a közelgő pusztítást. A Beast of Winter csapatodat a Beyondba, egy bizarr világába vezeti, amely a külvilágban soha nem látott, egyedülálló kihívásokkal és jutalmakkal vár. Ereszkedj le a mélységbe, hogy feltárd egy a végítéletet váró kultusz rejtélyét, harcolj ősi rémségekkel, és használd eszedet, hogy megfejtsd az érdekes rejtvényeket. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)

 

DLC 2

SEEKER, SLAYER, SURVIVOR (2018. szeptember) *

A Deadfire-szigetcsoport nyüzsgő kereskedelmi útvonalaitól távol Eora legambiciózusabb harcosai gyűlnek össze, hogy az istenek kegyeiért versenyezzenek. A Seeker, Slayer, Survivor egy harcközpontú kiegészítő, amely egy új szigetet nyit meg, amelyek legyőzendő kihívásokkal, és küldetésekkel vár, amelyek során Deadfire szerte kutathatsz elveszett leletek után. Csapatodnak át kell kutatnia ezt a vad tájat, újra fel kell fedeznie az ősi emlékeket, és újra át kell élnie Eora történelmi csatáit egy olyan küldetésében, ahol túl kell élned - és meg kell ölnöd - mindenkit, aki ellened fordul. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)

 

DLC 3

THE FORGOTTEN SANCTUM (2018. november)*

Eora nagy varázslói egy közös ügy zászlaja alatt gyűlnek össze, és tőled, a Figyelőtől kérnek segítséget. Függetlenül attól, hogy megadod-e nekik ezt a segítséget, vagy inkább aláásod őket, terveiknek óriási következményei lesznek a Deadfire-szigetcsoport egészének jövőjére nézve. Ez a végjáték-lehetőség olyan helyzetbe hoz, amelyben támogathatod, elárulhatod, vagy becsaphatod Eora legnagyobb varázselméit, miközben generációk óta elveszett titkokat fedezel fel. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)

 

* A kiegészítők megjelenési dátumai becsültek, és még változhatnak.

 

© 2018 Obsidian Entertainment, Inc. Minden jog fenntartva. Az Obsidian, az Obsidian Entertainment logó, a Pillars of Eternity és a Pillars of Eternity logó az Obsidian Entertainment, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva.

Copyright © 2018 Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva. A Versus Evil® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére