Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITÁLIS

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Obsidian Edition tartalmai:

 • A játék letölthető változata
 • BEAST OF WINTER (2018. július): A déli tengereket egy régre visszanyúló, ősi erők közt zajló, megoldatlan viszály mérgezi, és csak te vagy képes megállítani a közelgő pusztítást. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)
 • SEEKER, SLAYER, SURVIVOR (2018. szept.): A Deadfire-szigetcsoport nyüzsgő kereskedelmi útvonalaitól távol Eora legambiciózusabb harcosai gyűlnek össze, hogy az istenek kegyeiért versenyezzenek. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)
 • THE FORGOTTEN SANCTUM (2018. nov.): Eora nagy varázslói egy közös ügy zászlaja alatt gyűlnek össze, és tőled, a Figyelőtől kérnek segítséget. (a megjelenést követően elérhető tartalom, 10 dollár értékben)
 • Eredeti soundtrack album: A Pillars of Eternity II: Deadfire zenéje, amelyet Justin Bell komponált, és amelyet a Deadfire-szigetcsoport népei és frakciói ihlettek.
 • Defiant felszerelés: Ez a stílusos háromszögletű kalaphoz egy beépített szemkötő is tartozik, amely megvédi a viselőjét a különböző szemészeti sérüléstől, valamint kifejezetten kalózos megjelenést kölcsönöz.
 • Cosmo, az űrsertés: Hiszen mi lenne a Pillars of Eternity Cosmo nélkül! Cosmo egy türkiz gázfelhőn lebegve kíséri és csapatodat, a rendíthetetlen bátorság és a hihetetlen cukiság kombinációjával inspirálva azt.
 • Digitális P&P útmutató: A Pillars of Eternity sorozatban nagy hagyománya van a pen-and-paper technikák játékrendszerekben és kalandtervekben történő adaptálásának és használatának. Tervezőink ezért úgy döntöttek, hogy összegyűjtik ezt a tudást, hogy valamit ők is visszaadhassanak a tabletop közösségnek! Ezt pen-and-paper kalandrendszert az alapjaitól építette fel a Pillars of Eternity II: Deadfire vezető tervezője, Josh Sawyer és a Deadfire tervezőcsapat több tagja. Csatlakozz más Deadfire rajongókhoz és hozd létre saját kalandjaidat!
 • Nagyfelbontású digitális térkép: Ez a szép tengeri térkép alkalmas az asztali háttérképként való használatra, de ki is nyomtathatod, hogy segítséget nyújtson, miközben a Deadfire-szigetcsoport a halálos vizein hajózol.
 • Digitális útmutató, II. kötet: A Dark Horse Comics-os barátaink által megalkotott, a Pillars of Eternity világát bemutató részletes útmutató következő kötete, melyet a Deadfire-szigetcsoport legendái, lore-ja, és elveszett helyszínei töltenek meg. Használd mint egy társat kalandjaid során, vagy arra, hogy Eora ezen összetett és titokzatos sarkáról olvasgass. A digitális útmutatóban csodálatos illusztrációkat és sok lenyűgöző háttérinformációt találsz.
 

 

Üldözz egy elszabadult istent földön és tengeren át a többszörösen díjnyertes szerepjáték, a Pillars of Eternity folytatásában! Vezesd hajódat veszélyes vizekre, és járd be a felfedezetlen Deadfire régió szigetvilágának részeit. Alakítsd kedved szerint a világot és élvezd a végtelen számú lehetőséget, köztük a részletes karakterkészítést, a felfedezés teljes szabadságát, valamint a minden körrel egyre nagyobb súlyú döntéseket.

 

 

 

 • MERÜLJ EL EGY PÁRATLAN SZEREPJÁTÉKBAN - A legmodernebb technológiával és funkciókkal ellátott, a klasszikus D&D játékmenet alapjaira épült Deadfire feljavított grafikával, még részletesebb játékmechanikával, valamint egy teljesen új kalanddal várja a játékosokat, ahol minden döntésüknek következménye van.
 • FEDEZD FEL AZ ÚJ DEADFIRE RÉGIÓT - Járd saját utadat hajóddal és utazd be a régió szigetvilágának gazdag és egzotikus vidékeit, fedezz fel új helyszíneket, ismerkedj meg lakóikkal, valamint teljesíts számos különböző küldetést a kikötőben!
 • ALKOSD MEG CSAPATODAT ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE TÁRSAIDAT - Válassz a 7 különböző útitárs közül, majd rendelj hozzájuk több karakterosztályt és további képességeket. Légy szemtanúja, ahogy kibontakozik személyes kapcsolatuk az új útitárs rendszerrel.
 • HAJÓZZ KERESZTÜL A TENGEREKEN - Hajód sokkal több, mint pusztán tengeri erődöd és járműved a vizeken. Fejleszd hajódat és legénységedet, valamint válassz a javítani kívánt képességek közül, hogy túléld az utadba kerülő veszélyes csatákat.

 

 

 

PILLARS OF ETERNITY II DEADFIRE™ © 2018 Dark Rock Industries Limited. Az Obsidian Entertainment logo az Obsidian Entertainment, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. A Pillars of Eternity és a Pillars of Eternity II Deadfire logók a Dark Rock Industries Limited védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A Pillars of Eternity, a Deadfire és a karakterek, események, tárgyak és helyek nevei a Dark Rock Industries Limited védjegyei vagy bejegyzett védjegyei, amelyeket a Dark Rock Industries Limited engedélyével használt az Obsidian Entertainment, Inc.

 

Copyright © 2018 Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva. A Versus Evil® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére