Pax Nova (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Pax Nova (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Pax Nova (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Pax Nova (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Pax Nova (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.


Az emberiség elbukott a környezetszennyezés és a háborúk miatt. Az évszázados politikai feszültséget és számtalan fegyveres konfliktust követően a Föld mostanra a lakhatatlanná válás határán áll. Egy, a mélyűrből érkező üzenet azonban lehetőséget ad számunkra, hogy elhagyjuk haldokló bolygónkat, és mindent újrakezdjünk az Eosra történő költözéssel, amely egyben a Pax Nova korszak kezdetét is jelenti. De vajon ennyi elég lesz az emberiség megmentéséhez?


Ebben a körökre osztott, sci-fi 4X stratégiai játékban három faj hét frakciójának egyikét kiválasztva kell megalapoznod jövődet az Eos bolygón. Fedezz fel új világokat és új csillagrendszereket, amelyek telis-tele vannak izgalmas titkokkal és szörnyű veszélyekkel. Építs óriási városokat és terjeszd ki hatalmadat eredményes diplomáciával, ha pedig a diplomácia kudarcot vall - vagy csak egy háborús uszító vagy - készülj fel a csatára a szárazföldön és az űrben.

Fedezd fel világodat és a területeket azon túl ... 
A bolygók jóval többek, mint statisztikák gyűjteménye. Civilizációd hamarosan meg akarja tudni, hogy mi van a légkörön túl, és alig várja, hogy felfedezze, gyarmatosítsa vagy akár megtámadja az új világokat. Minden bolygó procedurálisan generált, eltérő biomokkal és különböző kihívásokkal, és számos titkot, teremtményt, karaktert, frakciót és még sok mást rejt.

... beleértve magát az űrt is 
Az űr számos titkot, de sok veszélyt is tartogat számodra. Kalózok, űrlények és más kreatúrák megpróbálnak meggátolni vagy éppen segíteni az Eos-on.

Egy epikus űropera
A bolygóra meghívást kapott három különböző faj összesen 15 frakciója közül választhatsz. Minden egyes frakció saját játékstílussal és kihívásokkal rendelkezik. Fejtsd meg az Eos múltjának titkát, és határozd meg a jövőjét! Azonban az, ahogyon ezt teszed, teljes egészében rajtad múlik.

Dinamikus diplomácia rendszerek és politikai tájkép
Saját tulajdonságaidtól, technológiádtól, konkrét eseményektől és még sok mástól függően új diplomáciai lehetőségek nyílnak meg előtted.

És még sok más:

  • Fedezd fel az Eos titkait, teljesítsd a küldetéseket, építs űrbázisokat és előretolt helyőrségeket.
  • Egyedi győzelmi feltételek az egyes játékosok számára
  • Testreszabható egységek és hajók
  • Véletlenszerűen generált technológiai-fa

 

Pax Nova © 2018-2019 Grey Wolf Entertainment. Fejlesztette a Grey Wolf Entertainment. A kizárólagos engedéllyel és világszerte a kiadási joggal az Iceberg Interactive rendelkezik.  Az Iceberg Interactive design és védjegy a Iceberg Interactive B.V. bejegyzett védjegyei. A Microsoft®, a Windows® és a DirectX® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei. Minden más márka, terméknév és logó a megfelelő tulajdonosok védjegye vagy bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Készült Európában.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére