Overcooked! 2 - Night of the Hangry Horde (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Overcooked! 2 - Night of the Hangry Horde (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Overcooked! 2 - Night of the Hangry Horde (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Overcooked! 2 - Night of the Hangry Horde (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Overcooked! 2 - Night of the Hangry Horde (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges az Overcooked! 2 alapjáték Steam változatának megléte.

 

Kapj rá ismét az Overcooked! 2 ízére!

Az Overcooked! 2: Night of the Hangry Horde kiegészítőjében a játékosok a Hagyma Királyságra leselkedő, eddigi legnagyobb fenyegetéssel kell, hogy szembenézzenek: az élőhalott kenyerekkel, akik ezúttal barátaikat is magukkal hozták! Ez a vadonatúj DLC egy eddig nem látott horda módot mutat be, amelyben a játékosoknak minden főzési tudásukra szükségük lesz, hogy visszaverjék a falánk összetevők hullámait.

A Night of the Hangry Horde ingyenesen elérhető minden olyan játékos számára, aki rendelkezik a Overcooked! 2 Season Pass-szal!

  • Új játékmód! A nyolc horda-mód pályán a játékosoknak olyan ellenséges élőhalott támadókkal kell szembeszállniuk, mint a kövér, óriás zombi alma, a villámgyors zombi chilipaprikák, valamint az élőhalott kenyerek
  • Plusz 12 új szint! Kilenc új konyha és három rejtett Kevin szint. Az új konyhák együttal új berendezéseket is jelentenek: Hát van jobb módja a zöldségeket szeletelésének, mint egy megbízható guillotine, a vacsora megsütésére pedig keresve sem találhatnál jobb berendezést, mint a kemencét - csak ne felejtsd el a szenet!
  • Négy új szakács csatlakozik a mókához! Vámpír séf, Szellem séf, Vérfarkas séf és a Overcooked visszatérő kedvence, Dobozfej séf!

 

Overcooked 2 © 2018 Ghost Town Games. Kiadja a Team17 Digital Ltd. Fejlesztette a Team17 Digital Ltd és a Ghost Town Games Ltd. A Team17 a Team17 Digital Limited védjegye vagy bejegyzett védjegye. Minden más márkanév és logó a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére