Ortus Arena (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Ortus Arena (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Ortus Arena (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Ortus Arena (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Ortus Arena (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Ortus Arena egy szimmetrikus köröktre oszott játék, ahol vagy a táblán található öt energiaforrást kell ellenőröznöd, vagy elsőként kell leütnöd az ellenfél nyolc harcosát a győzelemhez. Ehhez okosan kell menedzselned energiakészletedet - amely a harcosok mozgatásához és a támadásokhoz is szükséges - a lépéseid során, de ugyanakkor meg kell védened magadat ellenséged támadásaitól, amelyeket a saját köre alatt hajt végre.

Az Ortus Arena egy kétfős játék, amelynek résztvevői különleges, saját elemük mesterének számító harcosok segítségével próbálnak uralmuk alá vonni egy területet. A megszerzett energiát vagy támadásra használhatod saját köröd alatt, vagy védekezésre az ellenfél köre alatt. A háború művészete egyet jelent a rendelkezésedre álló energia leghatékonyabb felhasználásával. Az Ortus a támadás és a védekezés közötti egyensúlyozás finom kötéltáncáról szól, ahol mind a 8 harcosod kulcsfontosságú a győzelem vagy a vereség szempontjából.

Az Ortus Arena a fizikai, két fő által játszható Ortus© társasjáték digitális változata. Lehetővé teszi a taktikai játékok kedvelőinek, hogy kihívják barátaikat (helyben és online), vagy felküzdjék magukat a ranglétrán hasonló képességű játékosok legyőzésével. Az egyfős játékban pedig egy ravasz MI várja, hogy megküzdj vele. Egy játék átlagos időtartama fél óra.

 

Jellemzők:

 • Két nehézségi fokozat:
 1. Tanonc mód: Itt 8 harcossal küzdhetsz, közelharci és távoli támadásokat használva. Ebben a módban elsajátíthatod a játék alapjait, és ha már otthonoson mozogsz a játékban, rád vár a...
 2. Mester mód: Engedd szabadjára a játék valódi stratégiai erejét. Katonáid most már rendelkeznek az általuk képviselt elemek erőivel.
 • Multiplayer mód: Helyben vagy online, próbálj meg túljárni barátaid eszén!
 • Egyjátékos mód: Sajátítsd el a játék alapjait az okatatómódként működő kampány során, vagy próbáld meg egyedül legyőzni a mesterséges intelligenciát.
 • Ismerd meg a Mester módban a elementáris katonáid erősségeit:
 1. Föld: Ezek a harcosok elrejtőzhetnek, és nem lehet őket megtámadni, kivéve, ha egy másik föld-katona is megtalálható velük egy vonalban. Támadásuk erősebb, mint a többi szereplőé, de több energiába is kerül.
 2. Víz: Ők az egyetlenek, akik egyszerre több ellenfelet is meg tudnak támadni - az összes körülöttük lévőt, vagy az egy vonalban találhatóakat. Ha nem blokkolod az első támadást, az összes megcélzott katonád komoly - energia - árat kell hogy fizessen. 
 3. Tűz: A tűzkatonák párokban dolgoznak. Támadásaik nem kerülnek semmibe, csak a táblán történő lépéseikért kell fizetned. Ha jól helyezed el őket, meg tudnak védeni egy szövetségest, háromszög helyzetben kell lenniük, ha meg akarod támadni az ellenség katonáit.
 4. Szél: Számukra nem kerül energiába, ha hexline-juk végére egyenes vonalban repülnek. Energiába kerülő távolsági támadásra képesek.
 • Három módon nyerheted meg a játékot!
 1. Elenőrizz 5 energiaforrást
 2. Üsd ki az ellenség 8 katonáját
 3. Juttasd el vezetődet a térkép közepére!
 • A stratégia győz! Nincs kockadobás, nincs kártyahúzás - a győzelem kizárólag logikádon és stratégiai képességeiden múlik. A szerencsének nincs helye az Ortusban, az agyadnak viszont van!
 • Online ranglista: Online pontszámaidtól függően egyre magasabbra és magasabbra juthatsz a ranglistán, próbára theted erődet, és megpróbálhatsz egyre jobbá válni!

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére