Operation Flashpoint: Dragon Rising (PC) DIGITÁLIS

Operation Flashpoint: Dragon Rising (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Operation Flashpoint: Dragon Rising (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Operation Flashpoint: Dragon Rising (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Operation Flashpoint: Dragon Rising (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Operation Flashpoint: Dragon Rising egy képzeletbeli konfliktust ír le a Szahalin-szigetek egyikén, amely azzal a veszéllyel fenyeget, hogy globális léptékűvé eszkalálódik. A játékos egy amerikai katona szerepébe bújik, aki a szövetséges haderő részeként a túlerőben lévő kínai hadsereg ellen küzd a sziget feletti uralomért.

A játék középpontjában egy olyan kampány-narratíva áll, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy a szövetséges haderőn belül több szerepben is kipróbálja magát - a tengerészgyalogostól a harckocsiparancsnokon át, a különleges egységek katonájáig, vagy épp egy helikoper pilótáig. A játék hihetetlenül valósághűen mutatja be a háborút, különeges figyelmet fordítva a részletgazdag fegyverekre, felszerelésekre, valamint a hadseregek taktikáira. Az akció az intenzív tűzharcoktól a lassabb ütemű, taktikai döntéshozatalig terjed, amely során meghatározhatod, hogyan teljesíthetőek a legkönnyebben a küldetés céljai.

 

Főbb jellemzők:

  • Könnyen hozzáférhető, kihívásokban gazdag, zsigeri sandbox shooter - Több, mint 100 valósághűen lemodellezett jármű és fegyver. A játékosok képesek az olyan, többkomponensű járművek - például tankok, lövészpáncélosok, páncélozott csapatszállítók, csata- és többcélú helikopterek - irányítására
  • A játék szabadsága - A játékosoknak egyensúlyba kell hozniuk a nyers erő, és a taktikák intelligens használatát, a szkriptek nélküli küldetések során, amelyek olyan valós célokat tartalmaznak, mint például egy baráti egység visszavonulásának a fedezése, vagy rövid távolságú felderítő járőrözéseket

 

 

 

© 2009 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"® and “Operation Flashpoint”® are registered trademarks owned by Codemasters. "Dragon Rising"™, “EGO”™ and the Codemasters logo are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. This product is not endorsed by the US Department of Defense.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére