Night Call Deluxe Edition (PC) Steam

Night Call Deluxe Edition (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
6.357 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +64 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Night Call Deluxe Edition (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rejtélyes sorozatgyilkos vadászik áldozataira a modern kori Párizs utcáin. Egyre több a haláleset, ám a rendőrség nem kerül közelebb a tettes elfogásához. Taxisofőrként dolgozol és te vagy a túlélője a gyilkos egyik legutóbbi támadásának, éppen csak megúsztad. Hét éjszakád van rá, hogy segíts elfogni a gyilkost, vagy a rendőrség téged fog meggyanúsítani. A következő néhány műszakod messze nem lesz sem hétköznapi, sem pedig biztonságos...

A Night Call egy nem lineáris, történetvezérelt noire nyomozós játék. Ugyan nem vagy nyomozó, azonban van egy adottságod. Az emberek könnyen feloldódnak a társaságodban. Megnyílnak. Megosztják a gondolataikat, érzéseiket, történeteiket... titkaikat. Az utasaid számára több vagy, mint egyszerű sofőr: barát, bizalmas, tanácsadó. A kukkoló, aki bepillantást nyerhet a Fény Városának elfedett, ugyanakkor nagyon is valóságos életeibe. De jól el kell játszanod minden szerepedet, ha el akarod kapni a gyilkost.

Használd ki minden éjjel a korlátozottan rendelkezésedre álló időt és gyűjtsd a nyomokat, miközben pénzt keresel, hogy kifizethesd a számláidat. Vidd el utasaidat az úti céljukhoz, hallgasd meg a történeteiket és válaszd meg kellő körültekintéssel a válaszaidat - néhányan átlagos emberek, akik csak szeretnék, ha valaki meghallgatná őket, míg mások történeteiben ott rejtőzik a nyomozás fontos bizonyítéka. A megfelelő nyomokat követve szerezz új információt a gyanúsítottakról, de ne feledd, hogy meg kell keresned a pénzt benzinre és a rezsiköltségedre is.

Vajon meg tudod oldani a rejtélyt mielőtt túl késő lenne? Jobb, ha sietsz, mert az óra és a taxióra egyaránt ketyeg...

FŐBB JELLEMZŐK:

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére