Neptunia Shooter (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Neptunia Shooter (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Neptunia Shooter (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Neptunia Shooter (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Neptunia Shooter (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az állig felfegyverzett játékosok Neptune-t irányítva egy földöntúli, 8 bites tér-dimenzióba csöppennek, melyet végtelen lövedék-hullámokat tüzelő lények dúltak fel. Lőj, térj ki, és győzd le a főellenfeleket ebben a hat egyedi golyózápor világban. Az egyes főellenfelek a legyőzésüket követően csatlakozni fognak a küldetésedhez, lehetővé téve a karakterek átváltását és egyedi lövöldözős képességeik kihasználását. A Neptune-nak és barátainak át kell küzdeniük magukat ezen a shmup tér-dimenzión, hogy egyszer és mindenkorra legyőzzék az utolsó főnököt!

Főbb jellemzők:

Lődd szét - Haladj át a hat darab, a 8-bites korszak által inspirált lövöldözős pályán, miközben az ellenséges dogoosok golyózáport zúdítanak rád ebben a 8-bites dimenzióban!

Ki fogja kiharcolni a győzelmet? - A Steam online ranglistákkal a világ minden bullet-hell rajongója magának követelhet a mi dimenziónk legjobb Neptunia Shooter játékosának a címét! Hívd ki barátaidat, és nézd meg, ki éri el a magasabb pontszámot hat különböző pályán!

Válaszd ki a lőszert! - Kezdd el lövöldözős kalandodat, mint Neptune, az önjelölt főszereplő! Minden egyes szint végén egy főellenfél istennővel kell szembeszállnod, aki miután legyőzted, csatlakozik csapatodhoz. Váltogass a hat lehetséges karakter között a játék közben, és használd ki egyedi golyózápor mintáikat, hogy legyőzd a gonosz űrdogookat és a legutolsó főellenfelet!

Mutasd be mit tudsz - A Steam Broadcasting funkcióval az egész világnak megmutathatod a shoot ’em up és a kitérő képességeidet!

 

(C)2019 IDEA FACTORY/COMPILE HEART Minden jog fenntartva. A Neptunia az IDEA FACTORY védjegye. Fejlesztette és kiadja az Idea Factory International, Inc.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére