NBA 2K Playgrounds 2 (PC) DIGITAL

NBA 2K Playgrounds 2 (PC) DIGITAL
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A NBA 2K Playgrounds 2 (PC) DIGITAL már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi NBA 2K Playgrounds 2 (PC) DIGITAL vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

NBA 2K Playgrounds 2 (PC) DIGITAL ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az NBA 2K Playgrounds 2 új szintre emeli az utcai kosarazás élményét – új Season mode, jelenlegi és visszavonult NBA-játékosok egész sora, négyfős online meccsek, hárompontos-versenyek, új pályák és más újdonságok várnak! Válassz csapatot, készülj fel, és játssz határok nélkül!

Az NBA 2K Playgrounds 2 visszahozza a játéktermi stílusú NBA-élményt! A világszerte sikert arató eredeti játék folytatása új szintre emeli az utcai kosarazás élményét – jelenlegi és visszavonult NBA-játékosok egész sora; továbbfejlesztett, dedikált szervereken zajló online párosítás; valamint négyfős online meccsek, hárompontos-versenyek, új pályák, egyedi meccsek és más újdonságok várnak! Válassz csapatot, készülj fel, és kosarazz határok nélkül!

 

Lebilincselő játékmódok
Emeld új szintre az utcai kosarazást izgalmas funkciók sokaságával, köztük az új Season és Playgrounds Championship játékmódokkal! Játssz helyi 2-2 elleni meccseket a barátaiddal, négyfős online mérkőzéseket továbbfejlesztett párosítással vagy hárompontos-versenyeket egy ellenféllel.

Kibővített játékoslista
Gyűjts össze több mint 400 NBA-játékost, köztük olyan örök legendákat, mint Michael Jordan, Kobe Bryant és Dr. J, illetve a jelen csillagait, például Karl-Anthony Townst, Jayson Tatumot és Ben Simmonst. A játék emellett új játékosmodelleket és egyedi animációkat is tartalmaz.

Vadonatúj pályák
Villantsd meg képességeidet 10 vadonatúj pályán, szerte a világban! Dobálj kosárra Kalifornia napsütötte tengerpartjain, bizonyíts Szöul ragyogó fényei között, vagy játssz az ausztrál pusztaságban!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére