Napoleon: Total War PC (digitális kód)

Napoleon: Total War PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Napoleon: Total War PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A történelem még megíratlan.

A Napoleon: Total War™ a nagysikerű, kritikailag is elismert Total War™ franchise új epizódja, mely a műfajt meghatározó sorozatot új, narratív réteggel gazdagítja. A korai olasz kampánytól egészen a waterlooi csatáig a Napoleon két évtizednyi könyörtelen küzdelmet mutat be, melynek kulisszáit egy lángokban álló világ adja, miközben szemünk előtt egy rendkívüli katonai pályafutás bontakozik ki. 

Akár a legendás tábornokot irányítod, akár ellene küzdesz, a háború győztes kimenetelét soha nem lehet előre garantálni. A történelem menete attól függ, hogyan vagy képes vezetni csapataidat a Total War játékokban soha nem látott intenzitású csatákban.

Jellemzők:

A műfajteremtő sorozat életre kelti Napóleont –— 
a Napoleon: Total War izgalmas szereplőivel, filmes narratívájával, észbontó csatajeleneteivel, valamint a körökre osztott és a valós idejű stratégiát ötvöző játékmenetével új etalon a műfajon belül. 

Három új epizodikus kampány - 
Vedd kezedbe az irányítást és vezesd hadseregeidet a szárazföldön és a tengereken három hadjáraton át: Olaszország, Egyiptom, és a „Mastery of Europe” kampányokban. A célpont alapú küldetések és a sandbox játékélmény tökéletes keveréke révén ez a legteljesebb Total War, amellyel eddig találkoztál! 

Élvonalbeli többfős játék — 
A Napoleon teljes mértékben integrált többjátékos módokkal és online funkciók teljes tárházával rendelkezik: Steam eredmények, játékbeli bónuszok, egyenruha szerkesztő és hangkommunikáció. 

Vadonatúj napoleoni csaták és egységek - 
A fejlett fegyverek új taktikai lehetőségeket nyitnak, és még izgalmasabb, epikus méretű valós idejű csatákat tesznek lehetővé, miközben a részletgazdag környezet és a továbbfejlesztett csatatéri épületek biztosítják a híres történelmi ütközetek valósághű megjelenítését.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére