Nantucket (PC) Steam

Nantucket (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
4.979 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Nantucket (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Vedd üldözőbe Moby Dicket, és éld át az amerikai bálnavadászat aranykorát ebben a tengerészeti stratégiai játékban. Néhány évvel a Herman Melville mesterművében elmondott események Utazd be a világot, menedzseld hajódat és legénységét, és éld át Ishmael - a Pequod egyetlen túlélőjének - történetét, ebben a kalandban, amely néhány évvel Herman Melville mesterművében leírt események után játszódik.

Főbb jellemzők:

Bonts vitorlát és fedezd fel a tengereket
Vitorlázd körbe a világot, látogass el városokba, és növeld tekintélyedet bálnák vadászása, szárazföldi munkák, valamint új kalandok keresése révén.

Legyél olyan kapitány, amilyen lenni szeretnél
Fejleszd karakteredet igazi szerepjátékos stílusban, növeld statisztikáit, válaszd ki a reakcióit, és fejleszd tengerész készségeit.

Menedzseld a hajódat és legénységét
Bérelj fel és kezeld legénységed tagjait, ossz ki nekik a hajón végzendő feladatokat, és fejleszd hajódat új rekeszekkel, amelyek kibővítik a hajó képességeit.

Tapasztald meg a bálnavadászat aranykorát
Élj át több mint ezer egyedi eseményt, amelyeket döntéseid alapján kerültek testreszabásra - és nézz szembe cselekedeteid következményeivel.

Bálnavadászat és kalózok elleni küzdelem
Fedezz fel az új bálnavadász területeket, vadászd le a legnagyobb tengeri emlősöket zsírjukért, és védd meg hajódat a kalózoktól a körökre osztott harcrendszer segítségével.

Hajsza Moby Dick után
Kövess egy eredeti történetvonalat és teljesíts küldetéseket, hogy felfedd a Moby Dick mögött álló titkokat, és megtörd Ahab átkát.

 

©2017 FISH EAGLE TRADING E SERVICOS LDA. Fejlesztette a PICARESQUE STUDIO. Minden jog fenntartva. Az összes többi védjegy és márkanév az engedélyezõk tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére