Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bolygónkat idegenek foglalták el, és rabszolgasorba taszították az emberiséget. Csak neked van meg a tudásod, amely ahhoz szükséges, hogy visszaverd az aljas fenyegetést, kiszabadítsd földlakó embertársaidat, és MEGMENTSD A VILÁGOT.

A Mugsters egy fizika-alapú, szuperpörgős, akciódús logikai játék, amelynek sandbox pályáin különböző járművekkel, környezeti csapdákkal, és robbanóanyagokkal kísérletezve kell túljárnod ellenségeid eszén, hogy elmenekülhess előlük.

A Mugstersben a kreativitáson van a hangsúly. Szabadítsd ki a foglyokat, gyűjtsd össze a kristályokat, és lépj le - amilyen módon csak tudsz!

 

Főbb jellemzők:

  • GYORS IRAMÚ AKCIÓ! - Küzdj meg változatos veszélyekkel a zseniális pályák sorozatán. Vigyázz az idegenek rablósugaraival, a rakétatornyokkal, és a számtalan egyéb csapdára, miközben menekülsz az idegesítő betolakodók elől, akik végig a nyomodban vannak.
  • FIZIKA! – A fizika-alapú, sandbox környezet szabad kísérletezésre csábít. Teljesítsd a feladatokat úgy, ahogyan te szeretnéd, és - a biztonság kedvéért - dobj be egy pár robbanó hordót is.
  • JÁRMŰVEK! – Több mint 30 járműtípus áll rendelkezésedre: törd, gázold, szúrd, aprítsd, és lődd szabaddá az utat, a földönkívüli rettenettel harcolva.
  • REJTVÉNYEK!– Ha túl akarsz élni ezeken az ellenséges szigeteken, szükséged lesz az eszedre is. Használd a robbanóanyagok, csapdák, és járművek keverékét, hogy megmentsd az embereket, összegyűjtsd a kristályokat, és repülve kijuss innen. Csak próbáld meg nem elütni magadat!
  • MULTIPLAYER!– Csatlakozz egy barátodhoz, és nézzetek együtt szembe a világot uraló fenyegetéssel. Az egyjátékos kampány összes küldetése kétfős, helyi kooperatív módban is élveztes!Mugsters. Developed by Reinkout. © 2017. Mugsters is a trademark or registered trademark of Reinkout. Published by Team17. © 2017. Team17 is a registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére