Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód)

Motorsport Manager  GT Series PC DLC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 3 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Motorsport Manager alapjáték Steam változata.

 

GT Series egy új és izgalmas kihívás, amely a motorsportok világát a lenyűgöző zárt kerekű versenyzéssel bővíti! A menedzserek így már két sorozatban csaphatnak össze, először a GT Challenger Series keretében bizonyíthatják rátermettségüket, majd előreléphetnek a tekintélyes International GT Championship versenyeibe. Mindkét bajnokság tele lesz új csapatokkal, pilótákkal és személyzettel!

Gyönyörű GT autóink kihasználják a legújabb energia visszanyerési rendszert (Energy Recovery System), amely alapjaiban változtatja meg a versenyeket. Ahogy a jármű halad a pályán, energiát gyűjt, amelynek két felhasználási módja között a menedzserek dönthetnek: a hibrid-módban üzemanyag takarítható meg, míg a teljesítmény-módban autód hatalmas többlet energiához jut, ez pedig drámai előzéseket és helyezésed megvédését teszi lehetővé. 

Az ERS gyökeresen megváltoztathatja a menedzserek versenystratégiai megközelítését, új réteggel gazdagítva a stratégiai elemeket. A rivális csapatok is gyorsíthatnak, ahogyan a hibrid-módot is használhatják, így a mendezsereknek lépést kell tartaniuk az ellenfelek stratégiájával is, hogy maximalizálják teljesítményüket.

A járművek a szimulácós modell egy módosított változatát használják, hogy jobban tükrözzék a valós GT autók tulajdonságait. Lényeges különbségek vannak a fékezésben, a kanyarodási sebességben, az abroncsok kopásában, a boxutcában töltött időben, és az üzemanyag tömegre gyakorolt hatásában is. A mezőny versenyautói szorosabb csoportokat alkotnak, így az első körök gyakran torkollnak izgalmakban bővelkedő tolakodásba, ahol rendszeresek a nagysebességű előzések.

De nem csak a versenyek változtak meg. A ballasztrendszer (amely a GT sorozat kizárólagos jellemzője) átalakítja az edzéseket, és azt is, ahogy a menedzserek versenyzőikről gondolkoznak, mivel a vezető súlya is hatással van arra, milyen rugalmas lehet a beállításod. Emellett a Motorsport Managerben bemutatkozik a három szakaszos selejtező, új, szombati kihívásokkal. Minden selejtezőkör után autók esnek ki, így mindennél fontosabb, hogy eljuss a végső szakaszig. A 10 legjobb autó abroncsválasztása rögzítésre kerül a verseny kezdetére, így jobban kell figyelned az abroncs használatra, valamint az új selejtezőkre és a stratégiákra a versenyek kezdetekor.

A GT csapatok finanszírozása is eltérő, különböző autóalkatrész árakkal. A kisebb szponzori kifizetések azt jelentik, hogy a haszonkulcsok alacsonyabbak, mint az 'együlésesek' esetében, így a játékosnak még keményebb döntéseket kell hoznia, hogyan fejlessze csapatát.

Poltikai szempontból, ha egy menedzser rendelkezik a GT Pack csomaggal, a három szakaszos selejtező és az ERS is beszavazható az együléses kategóriába - vagy a Steam Műhely használatával új játékot is kezdhetsz, amelyben ezek a szabályok aktívak!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére