Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód)

Motorsport Manager  GT Series PC DLC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Motorsport Manager GT Series PC DLC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Motorsport Manager alapjáték Steam változata.

 

GT Series egy új és izgalmas kihívás, amely a motorsportok világát a lenyűgöző zárt kerekű versenyzéssel bővíti! A menedzserek így már két sorozatban csaphatnak össze, először a GT Challenger Series keretében bizonyíthatják rátermettségüket, majd előreléphetnek a tekintélyes International GT Championship versenyeibe. Mindkét bajnokság tele lesz új csapatokkal, pilótákkal és személyzettel!

Gyönyörű GT autóink kihasználják a legújabb energia visszanyerési rendszert (Energy Recovery System), amely alapjaiban változtatja meg a versenyeket. Ahogy a jármű halad a pályán, energiát gyűjt, amelynek két felhasználási módja között a menedzserek dönthetnek: a hibrid-módban üzemanyag takarítható meg, míg a teljesítmény-módban autód hatalmas többlet energiához jut, ez pedig drámai előzéseket és helyezésed megvédését teszi lehetővé. 

Az ERS gyökeresen megváltoztathatja a menedzserek versenystratégiai megközelítését, új réteggel gazdagítva a stratégiai elemeket. A rivális csapatok is gyorsíthatnak, ahogyan a hibrid-módot is használhatják, így a mendezsereknek lépést kell tartaniuk az ellenfelek stratégiájával is, hogy maximalizálják teljesítményüket.

A járművek a szimulácós modell egy módosított változatát használják, hogy jobban tükrözzék a valós GT autók tulajdonságait. Lényeges különbségek vannak a fékezésben, a kanyarodási sebességben, az abroncsok kopásában, a boxutcában töltött időben, és az üzemanyag tömegre gyakorolt hatásában is. A mezőny versenyautói szorosabb csoportokat alkotnak, így az első körök gyakran torkollnak izgalmakban bővelkedő tolakodásba, ahol rendszeresek a nagysebességű előzések.

De nem csak a versenyek változtak meg. A ballasztrendszer (amely a GT sorozat kizárólagos jellemzője) átalakítja az edzéseket, és azt is, ahogy a menedzserek versenyzőikről gondolkoznak, mivel a vezető súlya is hatással van arra, milyen rugalmas lehet a beállításod. Emellett a Motorsport Managerben bemutatkozik a három szakaszos selejtező, új, szombati kihívásokkal. Minden selejtezőkör után autók esnek ki, így mindennél fontosabb, hogy eljuss a végső szakaszig. A 10 legjobb autó abroncsválasztása rögzítésre kerül a verseny kezdetére, így jobban kell figyelned az abroncs használatra, valamint az új selejtezőkre és a stratégiákra a versenyek kezdetekor.

A GT csapatok finanszírozása is eltérő, különböző autóalkatrész árakkal. A kisebb szponzori kifizetések azt jelentik, hogy a haszonkulcsok alacsonyabbak, mint az 'együlésesek' esetében, így a játékosnak még keményebb döntéseket kell hoznia, hogyan fejlessze csapatát.

Poltikai szempontból, ha egy menedzser rendelkezik a GT Pack csomaggal, a három szakaszos selejtező és az ERS is beszavazható az együléses kategóriába - vagy a Steam Műhely használatával új játékot is kezdhetsz, amelyben ezek a szabályok aktívak!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére