Mortal Kombat Komplete Edition PC (digitális kód)

Mortal Kombat Komplete Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mortal Kombat Komplete Edition (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mortal Kombat Komplete Edition (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

Mortal Kombat Komplete Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Mortal Kombat Komplete Edition nem csupán az alapjátékot tartalmazza, de annak összes kiegészítőjét, letölthető tartalmát. Olyan új harcosokkal bővült így a repertoár, mint Skarlet, Kenshi, Rain vagy épp az álomvilágot rettegésben tartó Freddiy Kruger. Ezen felül 15 klasszikus Mortal Kombat skin is megtalálható a csomagban, 3 klasszikus fatality társaságában Scorpion Sub-Zero és Reptile esetében.

A legújabb Mortal Kombat epizód visszatért a gyökereihez, a régi epizódokra jellemző kendezetlen erőszakot, a fantasztikus karaktereket és a fantasztikus helyszíneket emelve a középpontba. A Fatality-kivégzések brutalitása röntgen nézettel bővült, minden eddiginél durvábban ábrázolva az ütésektől, rúgásoktól összeroppanó csontokat, a testről leváló végtagokat. A síkba visszahelyezett játéktér ellenére a játékmenet számos változáson ment keresztül: feltűnt a tag team mód, ahol 2 darab 2 fős csapat küzd meg egymáőssal; megjelent a Challenge Tower, ahol számtalan kihívás teljesíthető; bővült a sztorimód, ahol minden eddiginél kidolgozottabb történetet kapott a torna. Sőt, a King of the Hill mód keretein belül még a széria legikonikusabb karaktereivel is össze lehet akasztani a bajuszt.

A Mortal Kombat-széria visszatérése a PC-re igazi örömünnep, amit számos egyéb újítás is támogat. Ilyen az új grafikus motor, amely sokkal részletgazdagabb módon ábrázolja a Mortal Kombat világát, hőseit és helyszíneit.

A Mortal Kombat harcait továbbra is a brutalitás és a lehetetlennek tűnő előnyben lévő ellenfelek legyőzése jellemzi. A klasszikus játékmenet modernizálása révén támad fel a világszerte ismert ikonikus játékmenet napjaink legmodernebb tálalásával, amit kizárólag a Mortal Kombat új epizódjához álmodtak meg.

A sztorimódon felül érdemes kiemelni az online játékmódokat is, ahol akár négyen is egymásnak eshetnek az online arénákban.

Olyan klasszikus szereplők irányíthatók, mint Raiden, Shao Khan, Johhny Cage, REptile, Kung Lao, Sector, vagy épp Sub-Zero

 

 


Mortal Kombat Komplete Edition software © 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by High Voltage Software. Unreal® Engine, copyright 1998-2013 Epic Games, Inc. Unreal, Unreal Technology and the Powered by Unreal Technology logo are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc. Autodesk, Beast, Turtle, and Scaleform are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All rights Reserved. Uses FMOD Ex Sound System provided by Firelight Technologies. PhysX Technology provided under license from NVIDIA Corporation. © 2002- 2012 NVIDIA Corporation. All rights reserved. Uses Bink Video. Copyright © 2007-2013 by RAD Game Tools, Inc. Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

Mortal Kombat, the dragon logo, NetherRealm Studios, NetherRealm logo and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
©New Freddy Krueger and all related characters and elements are trademarks of and © New Line
WB GAMES LOGO, WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s13)

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére