Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Minden kaland kifizetődő kell, hogy legyen.

Sok évvel ezelőtt, egy régészeti feltárás során az emberek egy átjáró-csoportra bukkantak. Nem kellett sok idő, míg az emberek rájöttek, hogy ezek az ősi kapuk átjárók különböző birodalmakba és dimenziókba – amelyek a bátor és vakmerő kalandorokat mérhetetlen kincsekkel várják. Az ásatási hely közelében került megalapításra Rynoka, az apró kereskedőfalu, amely menedéket - valamint egy helyet, ahol eladhatják nehezen megszerzett kincseiket - nyújt a kalandorok számára.

A Moonlighter egy rogue-lite elemekkel fűszerezett akció-RPG, amelyben Will, egy kalandvágyó boltos mindennapi feladatait követheted, aki arról álmodozik, hogy egy napon hőssé váljon.

 

Vezesd a saját boltodat

Rynoka falujában folytatott üzleti tevékenységed során tárgyakat adhatsz el, körültekintően beárazhatod őket, kezelheted az aranytartalékaidat, asszisztenseket vehetsz fel, és fejlesztheted boltodat. De légy résen - néhány sötét alak lehet, hogy el akarja lopni értékes portékádat!

 

Találkozz a falusiakkal

Ismerd meg szomszédaidat, miközben visszaállítod a kis kereskedelmi település gazdagságát. Segíts új vállalkozások létrehozásában, és nézd, ahogy szárba szökkennek Rynoka idilli közösségében.

 

Craftolj és ruházd fel varázserővel tárgyaidat

A craft- és varázsrendszer alapos megértése elengedhetetlen a játékban történő haladásodhoz. Lépj kapcsolatba a falusiakkal, hogy új fegyvereket és páncélokat craftolj, vagy varázserővel ruházd fel meglévő felszerelésedet. Ez a rendszer nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé, valamint érdekesebbé teszi a felszerelések használatának módját is.

 

Markold fel a zsákmányt

Lépj be furcsa világokba a túlvilági átjárókon keresztül, és gyűjtsd be egzotikus civilizációk értékes tárgyait: erőforrásokat, fegyvereket, páncélokat, és különös leleteket. Mivel mindent nem tudsz bezsákolni, ezért használd okosan az egyedülálló inventory-rendszert, hogy csak a legjövedelmezőbb zsákmányt vidd magaddal.

 

Harcolj stílusosan

Győzd le különböző ellenségeket és bossokat, és élvezd a kihívásokban gazdag, mély harcrendszert. A hozzáértő fegyverforgatás, a kritikus időzítés, a gondos elhelyezkedés, valamint az ellenségeid és a környezeted megértése elengedhetetlen a túléléshez. Csak tőled függ, hogy hogyan harcolsz az ellenfelekkel.

 

Tárd szélesre a kapukat

Az átjárók különböző világokba vezetnek. Minden kaland egyedi, és arra késztet, hogy okos, és jól kiszámított döntéseket hozz. Soha nem tudod, hogy legközelebb mi vár rád - ezért mindenre fel kell készülnöd.

 

© 2018 11 bit studios S.A., 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved. Digital Sun™, Moonlighter™ and respective logos are trademarks of Wildframe Media. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére