Mini Metro (PC/MAC/LX) DIGITAL

Mini Metro (PC/MAC/LX) DIGITAL
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
3.105 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +32 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Mini Metro (PC/MAC/LX) DIGITAL ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Mini Metro játékban azt a feladatot kapod, hogy tervezz meg egy gyorsan növekvő város metróhálózatát. A Mini Metro-ban azt a feladatot kapod, hogy tervezz meg egy gyorsan növekvő város metróhálózatát. Húzz útvonalakat az állomások között, hogy összekösd őket egy metróalagúttal. Az ingázók ezeken át utaznak céljukig, a lehető leggyorsabb módon. Bár az állomások sok várakozó ingázót képesek befogadni, mindig újra kell tervezned a hálózatot a késések elkerülése céljából.A város egyre csak nő. Újabb állomások nyílnak, és az ingázók is egyre gyorsabban érkeznek. A hálózatoddal szembeni elvárások pedig egyre csak nőnek. Állandóan újra kell tervezned a vonalaidat, hogy maximalizálhasd a hatékonyságot. Újabb és újabb eszközökre teszel szert minden héten — melyek nagy segítséget jelentenek, ha bölcsen használod fel azokat.

Végül összeomlik a hálózatod. Az állomások túl gyorsan nyílnak meg. Ingázók töltik majd meg a peronokat. Az, hogy meddig lesz mozgásban a város, az rajtad múlik.

Főbb jellemzők

  • Kényszerítő, konstruktív, hektikus, ellazító játékmenet. Ha így érthető. Nem egészen, igaz? Ehhez játszanod kell vele.
  • Három játékmód: Normál a gyors pontozás alapú játékokhoz, Végtelen a stresszmentes kötetlen játékhoz, és az Extrém a végső kihívásért.
  • Pontosan úgy építsd meg a metródat, ahogyan akarod a vadonatúj Kreatív módban.
  • Húsz valódi város, amelyekben megtervezheted a hálózatod (London, New York, Párizs, Berlin, Melbourne, Hong Kong, Oszaka, Szentpétervár, Montreál, San Francisco, São Paulo, Szöul, Washington, D.C., Kairó, Isztambul, Shanghai, Szingapur, Stockholm, Mumbai, és Auckland). Mind egyedi színsémával, akadályokkal és a saját iramával rendelkezik.
  • Véletlenszerű városnövekedés, szóval minden menet teljesen más lesz. Az előzőleg bevált stratégia nem biztos, hogy jó lesz következőre is.
  • Minden pálya térképe egy művészi alkotás, amelyet Harry Beck klasszikus absztrakt subway stílusában építettünk nektek. Ha úgy érzed csinálsz valami maradandót, mentsd el, Tweetelj róla, mutasd meg, vagy használd háttérnek!
  • Disasterpeace által a metrórendszered által keltett hiteles hang.
  • Színvak mód és éjjeli mód.
  • Szerelvények! Említettük már ezeket?

Bemutató

Magad ellenőrizheted a Mini Metro játékot és játszhatsz a londoni térképpel a demo című webhelyen.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére