Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade PC (digitális kód)

Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.790 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +28 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Vásárold meg a Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY Upgrade csomagot, hogy hozzájuthass az exkluzív Guardians of the Flaming Eye Warband küldetéshez, valamint korai hozzáférést szerezz a Trials of War kihívás sorozathoz.


A Season Pass a következőket tartalmazza:

  • Guardians of the Flaming Eye exkluzív Warband küldetés: Nézz szembe Szauron elit védelmezőivel a Fekete Kapunál, és szerezd meg a Farkasfej rúnát.
  • Trials of War kihívássorozat: Játszd a négy kihívásmód teljes sorozatát: az Erő Próbája, a Gyorsaság Próbája, a Bölcsesség Próbája, és a Végtelen Kihívás. Szerezz erő-, ügyesség-, gyorsaság- és hatékonyságpontokat, és válj legendává a Ranglistákon. 
  • Lord of the Hunt történetküldetés: merülj el Mordor élővilágában, és vadászd le a világ vad bestiáit, hogy egyedi rúnákat szerezz. 
  • The Bright Lord történetküldetés: Küzdj meg Szauronnal Celebrimbort, a Második Kor hatalmas elf uralkodóját irányítva. Fedezz fel erőteljes rúnákat, és az Egy Gyűrű használatának képességét. 
  • Jövőbeli tartalmak, beleértve a további Warband küldetéseket, rúnákat és skineket: növeld fegyvereid sebzését rúnákkal, és szabd testre Talion megjelenését az egyedi skinekkel. 

Nem minden itt felsorolt tartalom érhető el október 30.-tól. Minden új DLC a Steam áruházában történő megjelenésekor hozzáadásra kerül a Steam fiókodhoz.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére