Microsoft Office for MAC 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven digitális kód vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Microsoft Office for MAC 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven digitális kód

Microsoft Office for MAC 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven digitális kód
Státusz: Letölthető
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
44.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +450 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

microsoft_office_for_mac_otthoni_es_diakverzio_vasarlas_05

A termék használatának megkezdéséhez kérjük kövesse a vásárlást visszaigazoló e-mailben leírt lépéseket, amelyek a következőek:


1. Kattintson a vásárlást visszaigazoló levélben található „Tovább az Office aktivációs oldalára” gombra vagy keresse fel a: www.Office.com/setup oldalt.
2. Jelentkezzen be a Microsoft-os account-jával. (A Microsoft account outlook.com-ra végződő e-mail cím, pl.: valaki@outlook.com. Ha már használ Microsoft-szolgáltatást - például az Outlook.com-ot, a OneDrive-ot, az Xbox Live-ot vagy a Skype-ot- akkor van ilyen fiókja.
3. Adja meg az e-mailben kapott 25 jegyű termékkódot.
4. Adja meg a kívánt országot és nyelvet majd kattintson a „Tovább” gombokra.
5. A megjelenő felületen kattintson a „Telepítés” gombra.

Microsoft Office for MAC 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven digitális kód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


microsoft_office_for_mac_2016_vasarlas

A Mac Office 2016 a kezdetektől fogva úgy készült, hogy kiaknázza a legújabb Mac szolgáltatásokat, köztük a Retina kijelzőt, a teljes képernyős nézetet, sőt, a görgetés visszapattanását is. Tökéletesen egyesíti a jól ismert, megbízható Office-t és a kedvelt Mac számítógépet.

Word: Professzionális megjelenésű dokumentumokat készíthet, és oszthat meg csúcsminőségű szerkesztő, ellenőrző és megosztó eszközökkel. Az új Tervezés lapon gyorsan hozzáférhet különböző funkciókhoz, az Intelligens keresés pedig kapcsolódó környezeti információkat jelenít meg az internetről, közvetlenül a Word alkalmazáson belül.

Excel: Adatait új, intuitív módszerekkel elemezheti, és jelenítheti meg a megújult kezelőfelület, valamint kedvenc billentyűparancsai révén. Az időtakarékosság érdekében olyan funkciókat aknázhat ki, mint az Analysis Toolpak, a Szeletelők és a Képletkészítő, így a lényegre összpontosíthat.

Powerpoint: Ötleteit új diaátmenetekkel és a továbbfejlesztett Animációk munkaablakkal készítheti el, másokkal közösen dolgozhat rajtuk, és mutathatja be őket eredményesen. A diák melletti, szálakba rendezett megjegyzések segítenek a visszajelzés bemutatókba való beépítésében. Az Előadói nézet megjeleníti a jelenlegi és a következő diát, az előadói jegyzeteket és az időzítőt a Mac számítógépen, miközben a nagy képernyőn a hallgatóságnak csak a bemutatót vetíti ki.

OneNote: Ez az ön egyéni digitális jegyzetfüzete, amelyben egy helyen tárolhatja a jegyzeteket, ötleteket, weboldalakat, fényképeket, sőt, a hangokat és videókat is. Akár otthon van, akár irodájában, vagy akár úton, mindent magával vihet, bárhová is megy, miközben másokkal együttműködhet, és megoszthatja munkáját. Nagyszerű iskolai feladatokhoz, munkaprojektekhez, utazási tervekhez, összejövetel megtervezéséhez és egyebekhez.

Függetlenül attól, hogy Mac számítógépen vagy iPhone, illetve iPad eszközön dolgozik-e éppen, bármikor és bárhol azonnal hozzáférhet dokumentumaihoz a OneDrive-tárhelyen, a felhőben.

minimális rendszerkövetelmény:

Processzor-követelmények: Intel processzor
Szükséges operációs rendszer: Mac OS X 10.10 vagy későbbi verzió
Memória-követelmények: 4 GB RAM
Merevlemez-követelmények: 6 GB HFS+ merevlemez formátum
Kijelző-követelmények: 1280×800-as felbontás
További rendszerkövetelmények: Nem kereskedelmi használat.
Az internetes funkciók internetkapcsolatot igényelnek.
Microsoft-fiók szükséges.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére