Microsoft Office 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven telepíthető digitális kód vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Microsoft Office 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven telepíthető digitális kód

Microsoft Office 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven telepíthető digitális kód
Státusz: Letölthető
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
44.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +450 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

microsoft_office_2016_otthoni_es_diakverzio_vasarlas_05

A termék használatának megkezdéséhez kérjük kövesse a vásárlást visszaigazoló e-mailben leírt lépéseket, amelyek a következőek:


1. Kattintson a vásárlást visszaigazoló levélben található „Tovább az Office aktivációs oldalára” gombra vagy keresse fel a: www.Office.com/setup oldalt.
2. Jelentkezzen be a Microsoft-os account-jával. (A Microsoft account outlook.com-ra végződő e-mail cím, pl.: valaki@outlook.com. Ha már használ Microsoft-szolgáltatást - például az Outlook.com-ot, a OneDrive-ot, az Xbox Live-ot vagy a Skype-ot- akkor van ilyen fiókja.
3. Adja meg az e-mailben kapott 25 jegyű termékkódot.
4. Adja meg a kívánt országot és nyelvet majd kattintson a „Tovább” gombokra.
5. A megjelenő felületen kattintson a „Telepítés” gombra.

Microsoft Office 2016 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven telepíthető digitális kód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


office_2016_vasarlas
Az Office 2016 úgy van kialakítva, hogy segítséget kínáljon a gyorsabb létrehozásban és szervezésben. Ehhez időtakarékos szolgáltatásokat, új, modern megjelenést, beépített együttműködési eszközöket kínál. Ezen kívül, a dokumentumok menthetők a OneDrive-felhőbe, így bárhonnan elérhetők.

Word: Professzionális megjelenésű dokumentumokat készíthet, és oszthat meg csúcsminőségű szerkesztő, ellenőrző és megosztó eszközökkel. Az új Tervezés lapon gyorsan hozzáférhet különböző funkciókhoz, az Intelligens keresés pedig kapcsolódó környezeti információkat jelenít meg az internetről, közvetlenül a Word alkalmazáson belül.

Excel: Adatait új, intuitív módszerekkel elemezheti, és jelenítheti meg a megújult kezelőfelület, valamint kedvenc billentyűparancsai révén. Az időtakarékosság érdekében olyan funkciókat aknázhat ki, mint az Analysis Toolpak, a Szeletelők és a Képletkészítő, így a lényegre összpontosíthat.

Powerpoint: Ötleteit új diaátmenetekkel és a továbbfejlesztett Animációk munkaablakkal készítheti el, másokkal közösen dolgozhat rajtuk, és mutathatja be őket eredményesen. A diák melletti, szálakba rendezett megjegyzések segítenek a visszajelzés bemutatókba való beépítésében. Az Előadói nézet megjeleníti a jelenlegi és a következő diát, az előadói jegyzeteket és az időzítőt a Mac számítógépen, miközben a nagy képernyőn a hallgatóságnak csak a bemutatót vetíti ki.

OneNote: Ez az ön egyéni digitális jegyzetfüzete, amelyben egy helyen tárolhatja a jegyzeteket, ötleteket, weboldalakat, fényképeket, sőt, a hangokat és videókat is. Akár otthon van, akár irodájában, vagy akár úton, mindent magával vihet, bárhová is megy, miközben másokkal együttműködhet, és megoszthatja munkáját. Nagyszerű iskolai feladatokhoz, munkaprojektekhez, utazási tervekhez, összejövetel megtervezéséhez és egyebekhez.

Függetlenül attól, hogy Mac számítógépen vagy iPhone, illetve iPad eszközön dolgozik-e éppen, bármikor és bárhol azonnal hozzáférhet dokumentumaihoz a OneDrive-tárhelyen, a felhőben.

minimális rendszerkövetelmény:

Processzor-követelmények: 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb x86-os vagy x64-es processzor SSE2 támogatással
Szükséges operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb verziók, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012
Memória-követelmények: 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
Merevlemez-követelmények: 3,0 GB szabad terület a merevlemezen
Kijelző-követelmények: 1024 x 768 felbontás
Grafika: A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 10 grafikus kártya szükséges.
Többérintéses bevitel
A többérintéses funkciók használatához érintéssel vezérelhető eszköz szükséges. Azonban, minden szolgáltatás és funkció mindig elérhető billentyűzettel, egérrel vagy egyéb szokásos, illetve mozgáskorlátozottaknak szánt beviteli eszközzel is. Figyelem! Az új érintős szolgáltatások Windows 8 és újabb rendszerekre vannak optimalizálva.
További rendszerkövetelmények
Nem kereskedelmi használat.
Az internetes funkciók internetkapcsolatot igényelnek.
Microsoft-f
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére