Micro Machines: World Series (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Micro Machines: World Series (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Micro Machines: World Series (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Micro Machines: World Series (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Micro Machines: World Series (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A legenda visszatért! A Micro Machines World Series ötvözi a mikroautós versenyzés izgalmas őrületét az epikus csapatcsata stratégiákkal, mindezt a hétköznapi otthon rendkívüli interaktív háttere előtt! Ragadd meg a NERF puskádat, próbáld meg elkerülni a lekvárt, és szabadíts  miniatűr multiplayer pusztítást a világra!

 

Főbb jellemzők:

  • LEGENDÁS HELYSZÍNEK: A klasszikus konyhai és biliárdasztal helyszínek mellett olyan vadonatúj pályák várnak, mint például a kert, vagy a műhely. A Micro Machines World Series 10 versenypályát, és 15 arénát tartalmaz!
  • INTERAKTÍV JÁTÉKOK: Teleporok, katapultok, hatalmas ventillárotok biztosítják a még több mókát, és hogy ne legyen két ugyanolyan verseny!
  • TESTRESZABHATÓ JÁRMŰVEK: Rengeteg lenyűgöző miniatűr jármű, amelyek mindegyike saját fegyverekkel és képességekkel rendelkezik, nem is szólva a számtalan testreszabási lehetőségről!
  • HIVATALOS HASBRO LICENCEK: NERF, G.I. JOE, HUNGRY HUNGRY HIPPOS és OUIJA!
  • KLASSZIKUS MINIATŰR VERSENYZÉS: A Micro Machines versenyei a pursitáknak szólnak, beleértve az Elimination módot is! Hatalmas fegyverválaszték, intenzív pályák, egydi festések, és sírkövek!
  • VADONATÚJ CSATAMÓDOK: Akár 12 játékos küzdhet a hatalmas arénákban, többféle játékmódokban, amelyek bizonyítják, hogy egy kiütés is jelenthet akkora elégtételt, mint egy megnyert verseny!
  • CSAPATJÁTÉK: Fogjatok össze, a játékot átíró szinergiákat alkotva, és ahogy a többiekkel mérkőztök!
  • ONLINE & OFFLINE MULTIPLAYER: Ranglisták, rendszeres kihívások/versenyek, szezonok, lejátszási listák, több divízió, stb!

 

 

 

 

© 2017 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters”®, and the Codemasters logo are registered trade marks owned by Codemasters.
MICRO MACHINES, HUNGRY HUNGRY HIPPOS, NERF, OUIJA, G.I. JOE and all related characters are trademarks of Hasbro and are used with permission. © 2017 Hasbro. All Rights Reserved.
All other copyrights or trade marks are the property of their respective owners and are being used under license. Developed and published by Codemasters.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére