Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Konami Digital Entertainment tovább bővíti a 'METAL GEAR SOLID V élményt’ a legújabb fejezette, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Painnel. A sorozat új korszakát bejelentő, a csúcstechnológiás Fox Engine által hajott MGSV: The Phantom Pain elsőrangú játékélményt nyújt a játékosok számára, akik a nyílt játékvilág küldetéseit teljes taktikai szabadság mellett hajthatják végre.

Kilenc évvel az MGSV: GROUND ZEROES eseményei, és a Mother Base eleste után, Snake a.k.a. Big Boss, felébred a kilenc évig tartó kómából. 1984-ben járunk. A játék hátteréül a hidegháború szolgál, ahol a nukleáris fegyverek egy újabb globális méretű válságot okoznak. A bosszúvágy által hajtott Snake egy új magánhadsereget toboroz, és visszatér a csatatérre, hogy üldözőbe vegye a homályos hátterű csoportot, az XOF-et.

A METAL GEAR SOLID csapata továbbra is ambíciózusan vizsgálja az olyan felnőtt témákat, mint a hadviselés pszichológiája, és azok az atrocitások, amelyeket a háború ördögi körforgásban résztvevők okoznak. Az év egyik leginkább várt, nyílt világú, fotorealisztikus grafikájú, funkciókban gazdag játékelemeket felvonultató MGSV: The Phantom Pain filmszerű történetmesélésével, komoly témáival, és magával ragadó taktikus játékmenetével a játékipar egyik legjelentősebb címeként fog bevonulni a történelembe.


Főbb jellemzők:

  • A nyílt világú játéktervezés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maximális szabadságot élvezzenek a küldetések megközelítése, és a játékbeli általános előrehaladás terén 
  • A Fox Engine fotorealisztikus grafikát, átgondolt játéktervezést és igazi új generációs játékfejlesztési minőséget biztosít
  • Online kapcsolat, amely a konzolokon túlmutató, más eszközökre kiterjesztett élményt nyújt, növelve az általános funkcionalitást és hozzáférést a játékhoz.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére