Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITÁLIS

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.589 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +46 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Mega Man Legacy Collection tisztelgés a Capcom legendás kék hősének 8-bites korszaka előtt. A sorozat kezdeteinek hat, hűen újraalkotott Mega Man játékát felvonultató Legacy Collection – megismerteti az új rajongókkal, és emlékezteti a régieket – hogy Mega Man mitől is egy ennyire népszerű és ikonikus karakter. A Mega Man Legacy Collection egyebek mellett mind a hat játékot tartalmazza!

A hat Mega Man játék mellett a Mega Man Legacy Collection a múzeum móddal és a kihívás móddal új lehetőségeket biztosít a klasszikus játékok átélésére. A Challenge mód mind a hat játék részeit vegyíti – rengeteg skálázható nehézségi céllal, a tapasztalt játékosokat is izzasztó kihívások elé állítva, ugyanakkor kiváló indulási pontot adva a sorozattal még csak most ismerkedő játékosoknak is. A múzeum mód egy átfogó gyűjtemény történettel, nagyfelbontású művészeti illusztrációkkal és eredeti koncepciórajzokkal – egy mega-csemege minden Mega Man és videojáték-történelem raongó számára.

 

Főbb jellemzők:

  • Hat klasszikus játék, egy csomagban – Játssz a videojátékok történelmének egy darabjával a hat eredeti Mega Man címmel, és ismerd meg a klasszikus sorozat eredetét.
  • 8-bites stílus, HD hangulattal – A játékok megtartják az eredeti kiadások retro 8-bites stílusát, azonban a HD kivitel révén a klasszikus, bájos sprite-ok élénk, tiszta megjelenést kapnak.
  • Kihívásokban gazdag remix mód az új és veterán játékosok számára – A robosztus, új Challenge mód a hat játék játékmenetét keveri egy új típusú kihívás érdekében.Egyfelől egyre nehezebb kihívásokkal várja a tapasztalt játékosokat, másfelől megismerteti a kezdőket a játékok stílusával, és megtanítja őket a trükkösebb területek leküzdéséhez szükséges ismeretekre.
  • A korszak múzeuma – A Museum mód egy hatalmas adattár a gyűjteményben található játékok korszakának történetéről és művészeti alkotásairól. Vess egy (vissza)pillantást a múzeumban Mega Man történetére – rengeteg információval, nagyfelbontású grafikával, koncepciórajzokkal, vázlatokkal és egyebekkel.
  • Vadonatúj játékmotorral fejlesztve – Az újonnan fejlesztett Eclipse Engine használatával a Capcom és a Digital Eclipse a játékosok új generációja számára örökíthette meg korhű módon újraalkotva a videojátékok történetének eme hat klasszikusát.
  • Ranglisták és visszajátszás videók – A rajongók a legjobb játékosok játékának visszajátszásait is megtekinthetik a ranglistákon, bemutatva a Mega Man tehetségek új generációját!

 

CAPCOM CO., LTD. 2015 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére