Max Payne 3 (PC) DIGITÁLIS

Max Payne 3 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Max Payne 3 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Max Payne 3 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Max Payne 3 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Max Payne számára be nem gyógyuló sebeket jelentenek a szeretteit évekkel ezelőtt elragadó sorscsapások. Többé már nem zsaru, közel áll ahhoz, hogy feladja, a fájdalomcsillapítók rabja, így vállal munkát São Paulóban, ahol egy vagyonos ingatlanmágnás, Rodrigo Branco családját kell megvédenie, hátha ezzel végleg maga mögött tudhatja zűrzavaros múltját. Ám az események kikerülnek az ellenőrzése alól, és Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, miközben kétségbeesetten keresi az igazságot, és harcol a menekülés lehetőségéért.

A Max Payne 3 az élvonalbeli lövésmechanikát ötvözi a komor és csavaros történettel, így biztosít a Rockstar Games játéka zökkenőmentes, részletes, filmvásznon tapasztalható élményt.

JELLEMZŐK:

  • A Rockstar Games által kifejlesztett zökkenőmentes, részletes, filmvásznon tapasztalható élmény; 
  • Kivételes Bullet Time® és Shootdodge™ és kivégzési kamera eljárások a látványos lövöldözésekhez; 
  • Élvonalbeli célzási, célkövetési és animációs folyamatok a pontos és gördülékeny fegyverhasználat érdekében; 
  • Komor és fordulatos történet Max Payne, a videojátékok egyik ikonikus alakjának visszatértéről; 
  • A Natural Motion Euphoria Karakter Magatartási rendszere és a Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) teljesen új változatának szoros ötvözete az élethű mozgás és a környezet megjelenítésének, használatának új szintje eléréséhez; 
  • Számos, hihetetlen részletgazdagsággal elkészített fegyver: az ütőszeg visszarúg, a hüvelyek kihullanak a töltényűrből és minden egyes lövedéket külön modellez a program attól a töredék másodperctől kezdve, amikor kilőtték, egészen a becsapódásig; 
  • Speciális részecskefizika és a lerombolható környezet színpadra illő és nehezen átlátható tűzharcokhoz szolgáltat megfelelő terepet; 
  • A sorozat újdonságaként nehezen odahagyható többjátékos élményt is biztosít, ami felér az egyjátékos történetvezetés baljóslatú és kíméletet nem ismerő légkörével; 
  • Többé el nem érhető jellemző: A Max Payne 3 Mac-en működő online többszemélyes játék módja 2014. 05. 31-től nem érhető el a játékmenetből.

 

 

 

Rockstar Games 622 Broadway, New York, NY 10012 | T2 Take-Two Interactive

© 2004–2014 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar Studios, a Max Payne, valamint a Rockstar Games R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A „Dolby” és a „double-D Symbol” (dupla D szimbólum) a Dolby Laboratories védjegye. A DTS és a DTS szimbólum a DTS, Inc. bejegyzett védjegye. A DTS Digital Surround a DTS, Inc. védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2014, RAD Game Tools, Inc. © 2011 NVIDIA Corporation. Az NVIDIA, NVIDIA logó, és a The Way It’s Meant To Be Played az NVIDIA Corporation védjegye és/vagy bejegyzett védjegye. A Bullet Time a Warner Bros. Entertainment Inc. bejegyzett védjegye. Az értékelési ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, szolgáltatásokhoz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

 

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére