Max Payne 3 Complete (PC) DIGITÁLIS

Max Payne 3 Complete (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
10.759 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +108 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Max Payne 3 Complete (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék kódját a Rockstar Social klubban tudod aktiválni!

A Max Payne 3 Complete kiadás a következőket tartalmazza:

 • Max Payne 3 alapjáték,
 • DLC Max Payne 3: Deathmatch Made In Heaven Pack
 • DLC Max Payne 3: Painful Memories Pack
 • DLC Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack
 • DLC Max Payne 3: Local Justice Pack
 • DLC Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack
 • DLC Max Payne 3: Cemetery Map
 • DLC Max Payne 3: Special Edition Pack
 • DLC Max Payne 3: Deadly Force Burst
 • DLC Max Payne 3: Pill Bottle Item
 • DLC Max Payne 3: Classic Max Payne Character

 

Max Payne számára a tragédiák, melyek évekkel ezelőtt elvették tőle szeretteit, be nem gyógyuló sebek. Max, aki már nem zsaru, az élete romokban van, és fájdalomcsillapító-függő, elvállal egy munkát, egy Rodrigo Branco nevű tehetős ingatlanmogul családjának védelmét, a brazíliai São Pauloban, hogy végre megpróbáljon megszabadulni zűrös múltjától. De ahogy az események irányítása kicsúszik a kezéből, Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, kétségbeesetten keresve az igazságot és küzdve azért, hogy kiutat találjon. 

A pontos fegyverkezeléshez élvonalbeli lövési mechanizmussal, új, fejlett Bullet Time® és Shootdodge™ effektekkel, a Natural Motion Euphoria Character Behavior rendszerének teljes integrációjával az élethű mozgás érdekében, és egy sötét és fordulatos történettel rendelkező Max Payne 3 egy folytonos, rendkívül részletes mozifilmszerű élmény a Rockstar Games-től.

 

 

 

 JELLEMZŐK:

 • A Rockstar Games által fejlesztett folytonos, rendkívül részletes, mozifilmszerű élmény 
 • Fejlett Bullet Time® és Shootdodge™, valamint Final Kill-cam mechanizmusok a stílusos lövöldözéshez 
 • Élvonalbeli célra tartási, célzási és animációs folyamatok a precíz és folyamatos fegyverkezelésért 
 • Sötét, fordulatos történet Max Payne, az egyik legikonikusabb videojáték-karakter történetének visszatéréséről 
 • A Natural Motion Euphoria Character Behavior System és a Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) közötti szoros együttműködés az élethű mozgás és a környezet-tudatosság új szintje érdekében 
 • Hihetetlen részletességgel megjelenített fegyverek széles választéka: a kalapács hátrahúzódik, a hüvelyek kirepülnek a töltényűrből és minden lövedék egyeileg van modellezve a kilövés pillanatától a becsapódásig 
 • Fejlett részecskefizika és rombolható környezet ad hátteret a drámai és kaotikus tűzharcoknak 
 • A sorozatban elsőként, lenyűgöző és magával ragadó, az egyjátékos játék sötét és kegyetlen hangulatához illeszkedő többjátékos élmény

 

A csomagban található DLC-k:

Special Edition Pack

A Special Edition Pack új fegyvereket és karaktereket tartalmaz a Max Payne 3 többjátékos módjához. Szerelkezz fel a Hammerhead shotgunnal, a G9 gránátvetővel és a Molotov-koktéllal. Szabd testre karaktered az eredeti Max Payne játékok kedvenceivel: Max Payne a Max Payne 2-ből, Mona Sax, Vladimir Lem és Jack Lupino is itt van. 

 

Deadly Force Burst

Vedd fel a Deadly Force Burst-öt arzenálodba, hogy a nagyobb sebzést okozó töltényekkel állítsd meg ellenségeidet a Max Payne 3 multiplayer módjaiban.

 

Pill Bottle Item

Használd a Pill Bottle tárgyat, hogy több fájdalomcsillapítót tarthass magadnál a Max Payne 3 multiplayerben.

 

Classic Max Payne Character

Szabd testre multiplayer karaktered a Classic Max Payne Character-rel, melyet az eredeti Max Payne ihletett.

 

Deathmatch Made In Heaven Pack

Töltsd le a Deathmatch Made in Heaven Pack-et négy újy többjátékos mód eléréséhez, új fegyverekért, tárgyakért, burst-ökért és az új arcade mód eléréséhez. A Dead Men Walking kooperatív módban a hullámokban támadó ellenfeleket kell visszavernek Max-et és Passos-t irányítva, miközben Grit-et szereztek, amellyel a pálya újabb részei, fegyverek, fegyver kiegészítők és lőszerek  nyithatóak meg. Játssz, mint a gonosz Saci, Captain Baseball Bat Boy nemezise a Run and Stun módban; a játékot egy kábítófegyverrel kezded, a megölt játékosok pedig átállnak a te oldaladra. Add át magad a vérbosszúnak és egyenlítsd ki a számlát a Marked Man módban, ölj milyen gyorsan csak tudsz, és pörgesd meg azokat a pontszám-szorzókat a Time Attack-ban, vagy játssz Checkpoint Challenge-et az Arcade módban.

 

Painful Memories Pack

Max múltjának szörnyű lövöldözései ihlették a Painful Memories csomagot, amely négy új pályával gazdagítja a Max Payne 3 multiplayert. Térj vissza az első Max Payne játék földalatti vérfürdőjéhez a Roscoe Street Subway térképpel. Villanjon be a kopott, hobokeni csehó a Marty’s Bar pályán, nyiss tüzet a Blanco család flancos jachtján a Shoot First térképen, vagy vegyél részt bandaháborúkban a Canal De Panamá szinten. A csomag emellett tartalmazza az IMG 5.56 és az UAR-21 rohampuskákat, új avatárokat, három tárgyat, és a Hangover Burst-öt, amellyel ellenségeid homályos látással, csökkent állóképességgel és életerővel élednek újra.

 

Hostage Negotiation Pack

A Hostage Negotiation Pack négy új multiplayer pályával, több új tárggyal, fegyverrel, a Filhos De Ogum avatár frakcióval és további Max Payne 3 multiplayer jóságokkal vár. A Club Moderno és az Estádio Do Galatians pályák intenzív nightclub és stadion lövöldözéseket nyújtanak, míg az O Palácio Strip Club és a Favela Heights térképek teljesen új, részletes favela helyszínekre kalauzolnak. Használd az M24 mestelövész puskát vagy a IA2 rohampuskát, az Explosives Burst-öt a robbanékony csapdákhoz, a Bomb Suit tárgyat a robbanásokból származó sérülések kivédésére vagy az Intimidation Mask-ot ellenséged utántöltési idejének növelésére.

 

Local Justice Pack

A Local Justice Pack három új Max Payne 3 Multiplayer pályát tartalmaz: az 55th Battalion HQ pályát az összes módban, a The Imperial Palace és Departure Lounge pályákat pedig Deathmatch, Team Deathmatch és Payne Killer módokban használhatod. A csomag emellett tartalmazza az új Light Fingers Item-et, amellyel gyorsabban foszthatod ki ellenségeidet, az M4 rohampuskát kiegészítőivel, az új São Paulo-i rendőrség frakcióját, a hozzá tartozó karakter testreszabási lehetőségekkel, multiplayer kihívásokkal és új Social Club teljesítményekkel.

 

Silent Killer Loadout Pack

A Silent Killer Loadout Pack használatával három egyedi elemmel szabhatod testre felszerelésed a Max Payne 3 Multiplayer-ben: a félelmetesen pusztító Light Anti-Tank Weapon-nel (könnyű páncéltörő fegyver), a Slippery Character Burst-tel, amellyel gyorsan eliszkolhatsz egy halálos tűzharcból, és a Listening Device (lehallgató) eszközzel amely felerősíti az általad hallottakat, így már nagyobb távolságból hallhatod a feléd közeledő ellenfeleket.

 

Cemetery Map

Max fiatal feleségének és lányának végső nyughelye - a Cemetery Multiplayer Map testesíti meg a tragikus múltat, amelyet Max képtelen elfelejteni. New York City téli városképe, lesipuskás pozíciók a műemlékek közt, rombolható sírkövek, körkörös harci arénák a rotunda kertjében és egy fenyegető mauzóleum... a Cemetery pálya méltó végállomása lesz ellenségeid számára.

 

A játék online módja 2014. május 31 után nem érhető el Mac rendszerből.

 

 

 

 

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 
©2004 - 2014 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Rockstar Studios, Max Payne, and the Rockstar Games R* marks and logos are trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. in the U.S.A. and/or foreign countries. Dolby and the double-D symbols are trademarks of Dolby Laboratories. DTS and the DTS Symbol are registered trademarks of DTS, Inc. and DTS Digital Surround is a trademark of DTS, Inc. Uses Bink Video. Copyright © 1997-2014 by RAD Game Tools, Inc. © 2011 NVIDIA Corporation. NVIDIA, the NVIDIA logo, and The Way It’s Meant To Be Played are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation. Bullet Time is a registered trademark owned by Warner Bros. Entertainment, Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére